• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92, Informer.rs

01.11.2020

22:20

Znate ga kao ŽIVOJINA DŽAKOVIĆA, DOMAĆIN ČOVEK, A GLUMAC! Ima suprugu i DVOJE DECE, FARMU KOZA i ima BITAN SAVET za sve, tiče se KORONE!

Kultura

Znate ga kao ŽIVOJINA DŽAKOVIĆA, DOMAĆIN ČOVEK, A GLUMAC! Ima suprugu i DVOJE DECE, FARMU KOZA i ima BITAN SAVET za sve, tiče se KORONE!

Podeli vest

Vodi zdrav život na selu.

Glumac Branko Janković je odlučio pre pet godina da se preseli u selo Gunjarci i posvetio se porodičnom životu. Ima suprugu, sina, ćerku, farmu od 150 koza i bavi se preradom mleka. Domaćin, što bi se reklo, a glumac.

Glumac kaže da u "srpskoj Siciliji" nema korone, odnosno da ne zna nijedan slučaj da je neko zaražen u toj opštini.

Foto: Printscreen You Tube/Novo jutro

- Korona je osvestila ljude da treba da jedu zdravu hranu, posebno kozje proizvode - smatra Branko.

- Korona u svom ovom zlu meni donosi samo dobro - priznaje glumac.

Janković ističe da snimanja funkcionišu uz sve mere predostrožnosti i dodaje da ima odličan tim ljudi sa kojima saražuje ali i podršku porodice.

Foto: Printscreen Pink

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija