• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

03.11.2020

13:55

"Deveti dan sam zaražena... TEŠKO MI JE, PLAŠIM SE" Glumica Suzana Petričević IMA KORONAVIRUS, evo kakve SIMPTOME IMA!

Kultura

"Deveti dan sam zaražena... TEŠKO MI JE, PLAŠIM SE" Glumica Suzana Petričević IMA KORONAVIRUS, evo kakve SIMPTOME IMA!

Podeli vest

S obzirom ranijeg zdravstveno stanje, teško ovo podnosi

Skoro svakodnevno pristižu informacije da je neko od naši javnih ličnosti zaražen opakim koronavirusom.

Jedna od njih je i srpska glumica Suzana Petričević pozitivna je na koronavirus, te je otkrila kako se oseća i koje simptome je imala.

Foto:  

Foto: printscreen

- Neverovatno je da ljudi ne shvataju. Deveti dan sam zaražena, nadam se da je najgore prošlo. Imala sam temperaturčine, vidim da su mnogi proši bez njih, sigurno i lakše. S obzirom na moje ranije dijagnoze meni je teško bilo. Ležim, pijem kompletnu terapiju... Šaljem podršku svima koji su u istoj situaciji. Ne plašim se, spremna sam na ne dao Bog na bilo kakvu reakciju. Slušam sve, moraju se očistiti pluća pa će snaga da se vrati, tako kažu i nadam se. Jedva čekam da stanem na daske koje život znače. Nije lako. Plašim se samo faza ovog virusa eto - rekla je ona.

Osim Suzane, juče su glumice Nela Mihajlović i Anđelka Prpić takođe otkrile da su pozitivne na covid-19. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uhapšen trenutak❤

Објава коју дели Suzana Petricevic (@suzanapetricevic) дана 8. Нов 2019. у 8:20 PST




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija