• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2020

17:19

PRVI PUT NAKON OPERACIJE SRCA! Oglasio se Arnold Švarceneger - evo kako se glumac sada OSEĆA! (FOTO)

Kultura

PRVI PUT NAKON OPERACIJE SRCA! Oglasio se Arnold Švarceneger - evo kako se glumac sada OSEĆA! (FOTO)

Podeli vest

Sada je mnogo bolje!

Slavni glumac Arnold Švarceneger (73) hitno je operisao srčane arterije pre nekoliko dana (više o tome pročitajte ovde).

Glumac se nakon toga oglasio na svom Instagram profilu (više o tome pročitajte ovde).

Foto: printscreen instagram/schwarzenegger

Glumac se sada oseća odlično, a već se vratio svakodnevnim obavezama i životu s devojkom Heder Milligan.

 

- Hvala svima u bolnici Cleveland, upravo zbog njih imam novi zalistak na aorti koji stoji uz moj novi plućni zalistak sa poslednje operacije - napisao je Švarceneger posle operacije na Instagramu, te je dodao kako se ne može osećati bolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KORONA ZATVARA POZORIŠTA?! Glumci otkrili PRVE SIMPTOME: Imao sam glavobolju, osetio bol u mišićima...
Kultura

KORONA ZATVARA POZORIŠTA?! Glumci otkrili PRVE SIMPTOME: Imao sam glavobolju, osetio bol u mišićima...

Da su zaraženi i da se trenutno bore sa Covidom 19, potvrdili su Marija Kilibarda, Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, reditelj Srdan Golubović, Mihajlo Pavić, dok su zbog simptoma u bolnici zadržani Žarko Laušević i Ivan Bekjarev. Takođe, Irfan Mensur (68) pozitivan je na koronavirus i smešten je u kovid bolnicu KBC Bežanijska kosa

05.11.2020

13:07

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija