• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

12.12.2020

22:00

ĆERKA POZNATOG GLUMCA JE DOBILA IME PO JOGURTU! Školovala se u Americi i prava je LEPOTICA, a evo čime se BAVI!

Kultura

ĆERKA POZNATOG GLUMCA JE DOBILA IME PO JOGURTU! Školovala se u Americi i prava je LEPOTICA, a evo čime se BAVI!

Podeli vest

Ćerka glumca Branka Đurića Đure školovala se u Americi, ima 24 godine i bavi se glumom.

Malo ko zna da glumac Branko Đurić Đura ima ćerku koja je krenula njegovim stopama!

Zala Đurić nedavno je napunila 24 godine, a priča o njenom imenu je posebna.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je mama Tanja.

Interesovanja mlade Zale su vezana za muziku i glumu, baš kao i očeva. Međutim, ono što je izdvaja iz gomile naslednika poznatih ličnosti jeste i njen izgled. Fotografije koje kači na društvene mreže privlače veliku pažnju jer Zala ima neobičnu lepotu.

Ona je glumila u nekoliko filmova, a pre šest godina izdala je i pesmu "Šele zdaj", koju je komponovao njen otac. Zala je u Njujorku završila glumu i istovremeno radila kao bebisiterka. Sa ocem je uvek imala otvoren odnos i veliku podršku kada je put karijere u pitanju.

Branko Đurić pored Zale sa suprugom, slovenačkom glumicom, Tanjom Ribič ima još jednu ćerku Elu, koja se takođe bavi glumom, i sina Filipa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija