• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2020

10:56

BRANKA KATIĆ JE U BRAKU PREKO 20 GODINA, a ovako je UPOZNALA SUPRUGA - HIT PRIČA! Jednom ga je dovela u BEOGRAD i desilo se NEOČEKIVANO!

Kultura

BRANKA KATIĆ JE U BRAKU PREKO 20 GODINA, a ovako je UPOZNALA SUPRUGA - HIT PRIČA! Jednom ga je dovela u BEOGRAD i desilo se NEOČEKIVANO!

Podeli vest

Branka Katić do ušiju se zaljubila tokom jedne večeri u Londonu, a Džulijan, koji joj je brzo osvojio srce, već duže od dve decenije je njen suprug.

Katićeva je u braku sa producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima dva sina - Luja, koga zanima režija, i Džoa, koji ima talenta za glumu. Kako sama kaže, njena kuća je uvek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i "paket Srba".

- Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - nasmejano je izjavila glumica jednom prilikom.

Džulijan se ne eksponira u javnosti, a Branka, koja će idućeg meseca napuniti 51 godinu, svojevremeno je ispričala kako ga je upoznala i u njega se zaljubila u britanskoj prestonici.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda - između ostalog je rekla svojevremeno i dodala:

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

Foto: printscreen

Branka Katić

Branka je jednom prilikom ispričala anegdotu o okupljanju cele njene porodice, kojem je po prvi put prisustvovao i Džulijan.

- Džulijan je u Beograd došao kao vegetarijanac, pa je moja majka spremila posne i mrsne sarme. Katićima je to baš bilo čudno, sećam se da su gledali kao da je sa druge planete dok je jeo posnu sarmu - priznala je Branka tada.

Ipak, tu se priča nije završila, ali je zato došao kraj nečemu drugome.

- Počeli su da ga nagovaraju, i na kraju on je probao "pravu" sarmu. Od tog dana na našem meniju meso se jede veoma često."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija