• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

20.12.2020

20:20

Anđelka Prpić našla novu LJUBAV! Nakon RAZVODA glumica SMUVALA BIVŠEG DEČKA Aleksandre Radović?!

Kultura

Anđelka Prpić našla novu LJUBAV! Nakon RAZVODA glumica SMUVALA BIVŠEG DEČKA Aleksandre Radović?!

Podeli vest

Glumica Anđelka Prpić razvela se prošle godine od supruga Darija Prpića sa kojim je bila devet godina u braku, a sada je glumica našla novu ljubav.

Naime, kako Kurir.rs nezvanično saznaje Anđelka uplovila je u vezu sa bivšim dečkom pop pevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem.

Kako se dalje navodi, njih dvoje se poznaju dugo, ona je sa bivšim suprugom bila među gostima na Aleksandrinoj promociji u Srđanovom restoranu.

Foto: printscreen instagram/andjelkap

Prema rečima izvora bliskog glumačkim krugovima, Anđelka je srećna i zadovoljna i često sedi u lokalu svog novog dečka.

Prpićka ne voli mnogo da priča o svom privatnom životu, ali je nedavno u jednoj emisiji priznala da da je razvedena žena, a nakon toga je i za pojedine medije izela svoj stav o tome.

Foto: printscreen instagram/alexandradovic

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo pre 2020. godine ne bih bacila, sklonila, zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu da pritisnem "delete", naprotiv! Kao jedina koja se u porodici bavi javnim poslom, moja je odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali - rekla je početkom decembra Anđelka za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Nije baš neka faca..verovatno ima druge kvalitete.

Rambo

pre 3 godine

Pa naravno da ce biznismena, jok Peru Postara, ipak je to Ljubav!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija