• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2020

15:53

RANI RADOVI LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Ovako je IZGLEDALA na početku karijere, a tek ŠTA JE RADILA... Jedan detalj SVI KOMENTARIŠU/FOTO/

Kultura

RANI RADOVI LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Ovako je IZGLEDALA na početku karijere, a tek ŠTA JE RADILA... Jedan detalj SVI KOMENTARIŠU/FOTO/

Podeli vest

Glumica Lidija Vukićević žarila je i palila 90-ih. Proslavila se ulogom u kultnoj seriji "Bolji život", a s obzirom na to da je u to vreme bila veoma popularna, krasila je mnoge naslovnice, bila zaštitno lice pojedinih brendova i snimala reklame.

Lidija se nedavno podsetila ranih radova, te je na Instagramu podelila snimak sa početka karijere.

Glumica u pomenutom snimku reklamira jedan začin dok sprema ručak, a iskoristila je priliku i da otkrije jedan detalj koji mnogi nisu znali. Naime, ona je na ovom snimanju nosila sat koji joj je poklonio pokojni Milovan Ilić Minimaks.

- Rani radovi i sat na ruci poklon Miće Mini Maxa - napisala je u sklopu videa i oduševila sve.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žile

pre 3 godine

Akrep bila akrep ostala. Žena koja 70 godina nije promenila frizuru?? Ejjj...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija