• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2020

21:05

OVE DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA GLUMACA "IGRE SUDBINE" MALO KO ZNA! Neki su završili FAKULTETE koji nemaju veza sa GLUMOM, a ovako su izgledali kada su bili MALI! /FOTO/

Kultura

OVE DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA GLUMACA "IGRE SUDBINE" MALO KO ZNA! Neki su završili FAKULTETE koji nemaju veza sa GLUMOM, a ovako su izgledali kada su bili MALI! /FOTO/

Podeli vest

Ne postoji osoba u Srbiji koja nije čula za seriju "Igra sudbine". Neke glumce već znate, a neki su se prvi put pojavili. Evo čime su se pre bavili i kako su izgledali kao klinci!

Zvezde popularne serije "Igra sudbine" danas svako prepoznaje na ulici, ali malo ko zna kako su oni izgledali kao mali.

Glumci su aktivni na društvenim mrežama, a svako od njih se barem jednom prisetio svog detinjstva, te sa svojim pratiocima podelio fotografiju iz tog perioda.

Evo kako su glumci popularne serije izgledali kao deca!

Foto: printscreen instagram/sandra_bugarski

1. Milica Milša

Foto: printscreen instagram

Milica Milša - nekad i sad

Milica je rođena 1968. godine u Beogradu. Otac joj je bio čuveni pisac Antonije Isaković, a majka književnica Leposava Milanin Isaković. Milica se na filmu prvi put pojavila sa deset godina, međutim, nije nastavila da se bavi glumom nego je postala uspešna manekenka i model. Najveću popularnost Milica stiče ulogama u serijama "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa", a sada je gledamo kao Adu Kanački u seriji "Igra sudbine".

2. Luka Raco

Foto: printscreen instagram

Luka Raco - nekad i sad

Luka je jedan od najpoznatijih mlađih glumaca, a pored glume bavi se i manekenstvom. Njegova prva uloga je u televizijskoj seriji "Sinđelići" gde tumači jednog od glavnih junaka, Ristu. Rođen je u Beogradu 1991. godine, a 2013. godine je diplomirao ekonomiju. Proglašen je 2012. godine za "Mistera Srbije". Na svetskom izboru "Mister International" osvojio je titulu najbolje stilizovanog muškarca, a danas ga gledamo u ulozi Alekse Kanačkog/Ožegovića.

3. Stevan Piale

Foto: printscreen instagram

Stevan Piale - nekad i sad

Stevan je rođen 1987. godine u Zemunu. Završio je Akademiju umetnosti u Beogradu, a profesionalno se bavio fudbalom i košarkom. Aktivno radi sinhronizacije animiranih i igranih filmova i serija, a njegove najpoznatije sinhronizacije su: Sundjer Bob-Triton, Henri opasnost-Rej Mančester, Razvali igru-Dabl Dži i mnogi drugi. Stevana danas gledamo u ulozi Luke Ožegovića/Kanačkog u seriji "Igra sudbine".

4. Olja Lević

Foto: printscreen instagram

Olja Lević - nekad i sad

Olja je rođena u Kruševcu 1990.godine, a prvu televizijsku ulogu je ostvarila sa sedamnaest  godina. Tumačila je Zoricu, devojku sina Dragana (Nenad Okanović) u seriji Radoša Bajića "Selo gori, a baba se češlja" koja je premijerno emitovana od 2007. godine na RTS. Olja je danas poznata po ulozi Mile, koja je u seriji devojka Alekse Ožegovića/Kanačkog.

5. Matea Milosavljević 

Foto: printscreen instagram

Matea je rođena 1989. godine u Beogradu, a diplomirala je na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi Mirjane Karanović. Prvu značajniju ulogu imala je u mjuziklu "Pored mene", u kom je tumačila ulogu Sandre, a najveću popularnost postigla je ulogom manekenke Sofije Šubarević u seriji "Igra sudbine".

6. Pavle Jerinić

Foto: printscreen instagram

Pavle Jerinić - nekad i sad

Pavle je rođen 1986. godine u Beogradu. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesorke Biljane Mašić 2009, a od 2006. godine je stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu, pozorišta "Boško Buha" i Zvezdara teatra, u kojima je odigrao mnoštvo predstava.

Dobio je nagradu Narodnog pozorišta "Petar Banićević", a od 2011. godine radi kao profesor glume u dramskom studiju "Bis". Sedam godina se aktivno bavi košarkom, kao i fudbalom, svira gitaru, bavi se muzikom i pevanjem, a pored toga, bavi se i fotografisanjem. U seriji "Igra sudbine" tumači lik Matije, a ova uloga donela mu je veliku popularnost.

7. Dragana Mićalović

Foto: printscreen instagram

Dragana Mićalović - nekad i sad

Dragana je rođena 1991. godine u Leskovcu. Ćerka je poznatog glumca Dragana Mićalovića. Kao mala pevala je u horu i tada stekla ljubav prema pevanju. Završila je srednju muzičku školu u Leskovcu. Muzički je nadarena, a od instrumenata svira klavir.

Pored velike želje nije uspela da upiše Fakultet dramskih umetnosti, ali je to nije sprečilo da gradi glumačku karijeru. Umesto glume završila je Fakultet za kulturu i medije 2015. godine, ali je ipak odlučila da 2019. godine upiše Fakultetu dramskih umetnosti. Najveću slavu donela joj je uloga Kasije u seriji "Sindjelići", a sada je svi znamo kao dobru Unu iz "Igre sudbine".

8. Sandra Bugarski

Foto: printscreen instagram

Sandra Bugarski - nekad i sad

Sandra je rođena je 1970. godine i završila je Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Radeta Markovića. Još tokom studija počela je da igra u predstavama, a nakon toga je postala i stalni član ansambla Beogradskog dramskog pozorišta.

Jedna od prvih uloga na filmskom platnu joj je bila uloga bolničarke u drami Srđana Dragojevića "Lepa sela lepe gore" iz 1996, a mnogi je pamte i po ulogama u serijama "Sumnjiva lica", "Senke nad Balkanom", "Junaci našeg doba", ali joj najveću popularnost donosi lik Pančete, koja je jedna od najpopularnijih uloga "Igre sudbine".

9. Daniela Kuzmanović

Foto: printscreen instagram

Daniela Kuzmanović - nekad i sad

Daniela je rođena 1970. godine, a glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Član je Narodnog pozorišta u Beogradu od 1994. godine, a dobila je "Javnu pohvalu za rezultate u radu od izuzetnog značaja za uspešnu aktivnost Narodnog pozorišta u Beogradu".

Glumila je u serijama "Neki novi klinci", "Istine i laži", "Zla žena", a njena najzapaženija uloga je u "Igri sudbine", gde tumači lik Katarine.

10. Vladan Savić

Foto: printscreen instagram

Vladan Savić - nekad i sad

Vladan je rođen 1964. godine u Leskovcu, a prvu filmsku ulogu ostvario je davne 1984. godine u "Vrljivom letu '68". Veliku popularnost stekao je ulogom Ivana u seriji "Igra sudbine".

11. Kristina Jovanović

Foto: printscreen instagram

Kristina Jovanović - nekad i sad

Kristina je rođena 1993. godine u Beogradu. Prvu veliku ulogu ostvarila je u seriji "Prava žena" gde je igrala Maju. Od 2017. godine predvodi bend "Kika", čiji je glavni vokal, a 2019. godine izdaje album "Posledica puberteta". Sada je svi znaju kao sekretaricu Jelenu, impulsivnu i smotanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija