• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

13.01.2021

12:17

Nova serija „Tajne vinove loze“ u produkciji Telekoma Srbija na Superstar TV! Intrigantna priča o dve vinogradarske porodice

Kultura

Nova serija „Tajne vinove loze“ u produkciji Telekoma Srbija na Superstar TV! Intrigantna priča o dve vinogradarske porodice

Podeli vest

Od 18. januara na male ekrane stiže nova TV serija u produkciji Telekoma Srbija i Metro productions – „Tajne vinove loze“. Intrigantna priča koja prati zamršene sudbine i dramatičnu borbu dve vinogradarske porodice emitovaće se premijerno svakog radnog dana od 21 čas na Superstar TV kanalu

Scenario ove intimne sage obavijene tajnama pisala je Mirjana Bobić Mojsilović, dok režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić koji je ujedno i izvršni producent serije.

„Telekom Srbija uspeo je da se pozicionira kao vodeći producent TV sadržaja u regionu i da se na toj poziciji uspešno održi. Proizvodnju najkvalitetnijih domaćih serija nastavljamo novim naslovom ’Tajne vinove loze’, pričom koja nas uvodi u svet porodičnih intriga i međusobno povezanih sudbina.

Sve naše serije do sada su imale jako uspešan prijem kod publike i verujem da će tako biti i sada i da ćemo zajedno nastaviti da uživamo u talentu i kreativnosti domaćih glumaca i autora”, izjavio je
Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Foto: Miša Obradović

Narativ serije „Tajne vinove loze“ prati dve priče – porodicu bogatog tajkuna Vuka Tomovića sa
Palića i Veru Smiljanić, samohranu majku dvojice sinova iz Negotinske krajine. Svi oni žive pod velom tajni, laži, prećutkivanja, suza, poljubaca i udaraca, a njihovi životi, spletom okolnosti, postaju duboko povezani. Ova izuzetna saga šalje poruku da nema porodice bez tajne, ali i da je u vinu istina.

 - Serija ’Tajne vinove loze’ je porodična drama namenjena širokom auditoriju. Ovo je srpska saga o dve vinarske porodice, sa severa i istoka Srbije. Priča je o vinu, ljubavi, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama i svemu onome što čini svakodnevan život. Predivno je bilo raditi sa izuzetnom glumačkom ekipom od preko 120 glumaca, na čelu sa Slobodom Mićalović, Vojinom Ćetkovićem, Anitom Mančić, Nebojšom Milovanovićem, Milicom Zarić, Darom Džokić, Miodragom Krivokapićem, Vanjom Nenadić, Lukom Grbićem, Markom Vasiljevićem, Senom Đorović, Branislavom Jerkovićem i Aleksandrom Srećkovićem Kuburom. Izuzetnu muziku je napisao bard filmske muzike Zoran Simjanović. Naslovnu pesmu izvodi grupa Frajle. Zaista se nadam da će gledalište uživati u seriji kao što smo mi uživali dok smo je pravili -  istakao je Dejan Karaklajić, izvršni producent i jedan od reditelja serije.

Foto: Miša Obradović

Serija „Tajne vinove loze“ emitovaće se premijerno svakog radnog dana od 21 čas na kanalu TV
Superstar koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija