• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story.hr/Informer.rs

13.01.2021

18:42

NIKOL KIDMAN PRIZNALA: Psihički sam bolesna, imam veliki PROBLEM - NISAM JEDINA, KOLEGE SAMO ĆUTE O TOME!

Kultura

NIKOL KIDMAN PRIZNALA: Psihički sam bolesna, imam veliki PROBLEM - NISAM JEDINA, KOLEGE SAMO ĆUTE O TOME!

Podeli vest

Glumači život je često glamurozan, ali retko se slavna ličnost iz sveta glume usuđuje da priča o problemima sa kojima se susreću nakon traumatičnih uloga...

Ipak, glumica Nikol Kidman u podkastu Mark Marona odlučila je da otvoreno priča o posledicama koje su na nju ostavile uloge u, trenutno jednoj od najpopularnijih HBO serija 'The Undoing', te 'Male laži'. 

'Nakon snimanja serije 'The Undoing' pobegla sam iz grada na dve nedelje jer nisam mogla, moj imunološki sistem više nije znao razliku između glume i istine. Ta je uloga na mene ostavila toliko psihičkih i fizičkih posledica da danas mogu tvrditi da sam psihički bolesna. Imam veliki problem s kojim se još uvek borim', priznala je ova 53-godišnja glumica.

'Nemojte misliti da se ovo događa samo meni. I drugi glumci prolaze kroz ovakve faze i stanja, ali neki mogu uvežbati svoje telo tako da ono zna kada je u pitanju samo gluma. Međutim, meni to ne ide. Srećom imam sposobnost da vrlo lako uđem u lik, ali nažalost iz njega ne mogu tako lako izaći. Ponekad ne mogu da spavam ili ako nekim čudom uspem da zaspim, budim se nekoliko puta tokom noći. Srećom, moj suprug Keith Urban ima mnogo razumevanja i on mi je od najveće pomoći. Kada ne mogu zaspati, spustim glavu u njegovo naručje i molim ga da mi bilo što priča. Ne znam kako bih takve probleme mogla nadvladati bez njega', zaključila je. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 3 godine

Da se nisi malo uzvezdila?! Gluma je posao, odes na posao, odradis svoj deo i dobijes platu. Mislim da su tvojii problemi veci od "uzivljavanja u lik"...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija