• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

15.01.2021

16:30

JELISAVETA I TEO SPREMAJU SOBU ZA SINA BOGDANA! Evo ko je zadužen za DEKORACIJU, NISU ŽALILI NOVAC!

Kultura

JELISAVETA I TEO SPREMAJU SOBU ZA SINA BOGDANA! Evo ko je zadužen za DEKORACIJU, NISU ŽALILI NOVAC!

Podeli vest

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug košarkaš Miloš Teodosić su početkom januara dobili sina Bogdana, a srećni roditelji se ne odvajaju od svog mezimca, ali i ćerke Petre.

Porodica trenutno boravi u Bolinji, gde žive zbog Teovog angažmana za tamošnji košarkaški klub. Kako zbog njegovih obaveza ne mogu da opreme sobu za sina u Beogradu, Jelisaveta je navodno zamolila svoju sestru Milicu da joj pomogne oko uređenja, što je ona pristala bez mnogo razmišljanja.

- Milica i Jelisaveta su uvek tu jedna za drugu šta god da treba. Kada ju je Jelisaveta zamolila da se pobrine oko uređenje dečje sobe, Milica je odmah pristala. Kako i sama Milica ima sina, već je znala šta treba da uzme za enterijer sobe. Obišla je nekoliko beogradskih salona nameštaja, a za ono što nije bila sigurna da li će se dopasti Jelisaveti i Teu, slala je sestri fotografije da pita da li to da uzme. Ostalo je još nekoliko detalja i sve će biti spremno kada dođu iz Bolonje - kaže za izvor. 

- Nisu žalili novac da soba za dečaka bude savremeno opremljena. Uglavnom će preovladavati plava boja, a rodbina je već počela da kupuje igračke, tako da malom Bogdanu ništa neće nedostajati. Svi sa nestrpljenjem čekaju da dođu i da mogu da uživaju u igranju sa mališanom, ali i Petrom koja je postala glavna mezimica porodice Orašanin i Teodosić. Inače, Jelisaveta se odlično snašla sa drugim detetom, ali planira da angažuje i dadilju.

Foto: instagram/jagodenamagli

- Kada treba da završi neke obaveze ili da ima vreme samo za sebe, Jelisaveta ima u planu da angažuje bebisiterku. Za sada sve odlično postiže i ništa joj ne predstavlja problem. Bogdan je mirna beba, kao i Petra pa uspeva sve da postigne - otkriva izvor.

 

Jelisaveta za sada navodno ne planira da se vrati poslu, jer je teže uskladiti obaveze sa dvoje dece, nego ranije kada je bila samo Petra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija