• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

24.01.2021

08:00

SRĐAN TIMAROV ŽALI ŠTO SU GENERACIJE PROPATILE - Mika to radi već 30-40 godina!

Kultura

SRĐAN TIMAROV ŽALI ŠTO SU GENERACIJE PROPATILE - Mika to radi već 30-40 godina!

Podeli vest

Verujem da je počelo jedno veliko čišćenje sveta. Razni čirevi polako pucaju i čisti se sve

Srđan Timarov je besan što predator Mika Aleksić nije ranije otkriven! Njemu je žao što nismo uspeli da spasemo generacije i generacije njegovim učenica.

- Iritira me to što se kasno saznalo sve i što se njegovi postupci nisu ranije obelodanili. On ima 70 godina, a to je radio poslednjih 30-40! Zašto mi to ranije nismo saznali?! - pita se poznati glumac.
Timarov je ponosan na svoje mlade koleginice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić što su smogle snage da ga raskrinkaju:

Foto: Printscreen TV PRVA

Srđan Timarov

- One će učiniti ovaj svet boljim. Saosećam se Milenom i Ivom i zadivljen sam koliko su te žene hrabre i smele. Imaju moju apsolutnu podršku! Poboljšavaju ovaj svet i pružaju ljudima slobodu da se ne plaše. Poručile su nam da je život tu da bismo živeli, a ne da se bojimo. Ponosan sam što su to uradile devojke iz sveta glume. Mi dramski umetnici imamo veliku obavezu i uticaj jer nas svet gleda i na nas se ugleda.

Foto: printscreen

Srđan Timarov

Srđan smatra da će zbog žena kao što su one ovo društvo postati bolje:

- Verujem da je počelo jedno veliko čišćenje sveta. Razni čirevi polako pucaju i čisti se sve.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 3 godine

Cuti tamo od vas napravio ljude,I velike glumce,KAda vas tata mama nisu mogli vaspitati morao on!!!!

Stojan

pre 3 godine

Jeli taj Srdjan Timarov normalan. Pa devojke su samo optuzile Aleksica a tek predstoji istraga i dokazivanje krivice. I sad on zna da je Aleksic to radio zadnjih 30-40 godina. Pa kad je znao zasto nije optuzio on a ne dopustio da deca budu silovana ili napastvovana. To je strasno da neko obrazovan (verovatno) govori takve stvari o kojima nema pojma. Ja mislim da bi ti koji su znali trebalo da odgovaraju kao saucesnici jer nisu prijavili niti bilo sta ucinili da zastite decu i mlade devojke jer on kaze da je Aleksic to radio zadnjih 30-40 gocina.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija