• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

29.01.2021

09:45

PROSLAVLJENA GLUMICA PRIČA O SVOJOJ KULTNOJ ULOZI! Vesna Čipčić: Smeta mi što me pamte po Vrućem vetru!

Kultura

PROSLAVLJENA GLUMICA PRIČA O SVOJOJ KULTNOJ ULOZI! Vesna Čipčić: Smeta mi što me pamte po Vrućem vetru!

Podeli vest

Vesna Čipčić kaže da joj smeta što je publika najviše pamti po ulozi u seriji "Vruć vetar". Glumica je u ovoj komediji scenariste Siniše Pavića glumila Šurdinu ženu i bila direktna partnerka slavnog Ljubiše Samardžića.

Ni 41 godinu kasnije od premijere prve epizode na RTS Vesna ne može da se "otarasi" popularnosti zbog ove serije.

- Ne sviđa mi se što me pamte po ulozi u seriji "Vruć vetar" kao da sam u celoj karijeri snimila samo to. Evo, na primer, dve godine nakon toga, tačnije 1982, snimila sam seriju "Pop Ćira i pop Spira" u režiji čuvene Soje Jovanović. U njoj sam igrala Ćirinu ćerku Melaniju i ta uloga mi je baš draga. Uložili smo mnogo truda i rada svi, a gotovo da se niko ne seća tog projekta - kaže Vesna za Informer.

Poznata glumica objašnjava da je ista situacija prati i sa ulogom čuvene Elze u filmovima o "Žikinoj dinastiji".

- Pored uloge u "Vrućem vetru", često kada me sretnu na ulici, pitaju me i za tu ulogu i kažu da me baš zbog nje najviše vole. Nažalost, najviše me pamte po Elzi i Šurdinoj ženi. Šta ću, publika tako zavoli neke likove i ja sam se pomirila s tim. U krajnjoj liniji, to je lepo i drago mi je što se i "Žikina dinastija" i "Vruć vetar" i danas gledaju - kaže glumica.

Gledamo je i u "Kamiondžijama"

Vesna je proteklog leta snimila nekoliko novih televizijskih projekta, među kojima je i serija "Kamiondžije d. o. o", koja je počela sa emitovanjem na RTS.
- Igram Leposavu Karabiberović, povratnicu iz Amerike, koja dolazi u Srbiju da reši svoje imovinsko-pravno pitanje. Nesrećno se zaljubljuje u Žićinog (Tihomir Stanić) tasta, deda Jarca, kog igra Branislav Zeremski. Kad uvidi da joj ne ide u ljubavi, ali i da u Srbiji stvari ne funkcionišu baš najbolje ponovo se vraća u Ameriku - priča Vesna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Bio bih sretan da sam mogao barem razvlaciti kablove kad su snimali 'Vruc vetar', u najboljoj snumljenoj seriji . A ona o 'Pop Cira i pop Spira'. Jel ona to nas hm hm ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija