• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror/informer.rs

11.02.2021

18:47

PRVO JE PROMENILA IME U DŽON, A ONDA JE POVUKLA JOŠ ŠOKANTNIJI POTEZ! Breda Pita je ovo MNOGO POVREDILO - Njegova naslednica mu okrenula leđa?

Kultura

PRVO JE PROMENILA IME U DŽON, A ONDA JE POVUKLA JOŠ ŠOKANTNIJI POTEZ! Breda Pita je ovo MNOGO POVREDILO - Njegova naslednica mu okrenula leđa?

Podeli vest

Među najpoznatijom decom na svetu, bez sumnje, nalazi se šestoro naslednika Breda i Anđeline Džoli.

Naslednici 'Brangeline' pažnju izazivaju gde god se pojave, a retko koji njihov potez prođe - neprimećeno. Ovih se dana tako 'na meti' tabloida našla njihova transrodna ćerka Šajlo, koja je nadevno promenila ime u Džon.

Ona se na tome nije zaustavila, jer kako prenose strani mediji, na svom Instagram profilu ova 14-godišnjakinja uklonila je prezime Pit. 

Mirror navodi da se Šajlo krije pod tajnim Instagram profilom, jer joj je muka od obožavaoca koji prate svaki njihov korak. S obzirom na njenu popularnost i more lažnih profila na ovoj društvenoj mreži, Šajlo se lako sakrila. 

Foto: APfoto

Bred i Anđelina

Međutim, Bred Pit se pita da li se krije nešto dublje iza toga što je uklonila njegovo prezime sa svog profila. 

Ranije se govorilo da su ona i Bred jako bliski, tačnije da je od sve dece ona najviše vezana za oca. 

S druge strane, mnogi su uvereni da je upravo ovo znak da je Bred izgubio bitku za starateljstvo koju javnost pomno prati godinama unazad. 

- Ovo je veliki udarac za Breda i mogao bi biti znak da je izgubio Šajlo, a da je Anđelina pobedila - navodi izvor i dodaje:

- On živi i diše za tu decu. Jako je povređen ovim postupkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija