• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

20.02.2021

23:27

U IGRI SUDBINE JE ZALJUBLJENA U LUKU, A U PRIVATNOM ŽIVOTU LJUBI NJEGA! OVO je dečko čuvene Žaklinice Tankosić! /FOTO/

Kultura

U IGRI SUDBINE JE ZALJUBLJENA U LUKU, A U PRIVATNOM ŽIVOTU LJUBI NJEGA! OVO je dečko čuvene Žaklinice Tankosić! /FOTO/

Podeli vest

Glumicu Tijanu Maksimović svi znate kao Zaklinicu Tankosić u seriji "Igra sudbine", a detalje iz njenog privatnog života malo ko zna.

I dok je u seriji prvo bila zaljubljena u Aleksu Ožegovića, a kasnije u Luku Kanačkog, Tijana u privatnom životu uživa već dugo sa iazbarnikom, kojeg krije od očiju javnosti.

Foto: Printscreen You Tube

Ono što se može primetiti, a da im svi ostavljaju komentare na društvenim mrežama, da su odličan par.

- Oduvek sam želela, i praktično oduvek se i bavim. Već u vrtiću sam bila na "daskama koje život znače", u Kraljevačkom pozorištu, gde sam se i rodila. U osnovnu sam krenula u Beogradu, pa nedugo potom u školu glume Nenada Nenadovića, gde sam ostala sve do fakulteta, te onda i diplomirala glumu u klasi prof. Ivana Jevtovića - rekla je ranije za najmagazin Tijana Maksimović.

Na pitanje sa kim se iz glumačke ekipe "Igra sudbine" najbolje slaže, mlada glumica je odgovorila:

- Stvarno ne znam koga bih izdvojila. Slušala sam o njima kao o složnoj ekipi, što je za set i takvu vrstu rada jako bitno i u isto sam se i uverila kada sam im se pridružila. Tako da, rekla bih da se sa svima jako lepo slažem i da sam vrlo srećna što su me tako lepo prihvatili, kao već uigrana ekipa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija