• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

25.02.2021

09:04

NASLEDNIK IRFANA MENSURA I SRNE LANGO JE PRAVA ŠEĆERLEMA! Roditelji su probali da ga odvuku od GLUME, ali u tome nisu uspeli!

Kultura

NASLEDNIK IRFANA MENSURA I SRNE LANGO JE PRAVA ŠEĆERLEMA! Roditelji su probali da ga odvuku od GLUME, ali u tome nisu uspeli!

Podeli vest

Sina Irfana Mensura i Srne Lango gledaoci su imali prilike da gledaju u seriji "Pogrešan čovek".

Pavle Mensur tumačio je u pomenutoj seriji lik lošeg momka koji je sa druge strane zakona.

- Savu je otac napustio, a rano je ostao i bez majke, te je ubrzo završio u popravnom domu. On, zajedno sa Nastasijom (Tamara Aleksić), obavlja prljave poslove za Mihajla (Petar Benčina). Da nije imao takvo detinjstvo, sigurno ne bi otišao tim putem. Moj junak ima oči i na leđima i mora da gleda levo i desno. Publika će videti da je on dobar i da želi da sazna stvari o svojoj prošlosti - rekao je ranije Pavle, koji je na drugoj godini fakulteta.

- Gledajući roditelje shvatio sam da je gluma jedan krvav poziv. Publici često sa strane to ne izgleda baš tako. Srna i Irfan su se trudili da me odvuku od tog poziva. Međutim, kad su shvatili da samo time želim da se bavim, dobio sam njihovu podršku. Sada im je i drago i ponosni su što neko nastavlja da se bavi onim u čemu su oni uspešni već decenijama.

Foto: Printscreen You Tube

Pre jedno godinu dana Irfan Mensur pričao je o svom nasledniku, te otkrio da je Pavle zbog snimanja zamrznuo godinu na Fakultetu dramskih umetnosti, ali da planira da se vrati i završi fakultet:

- On je upisao Fakultet dramskih umetnosti, završio je prvu godinu. Drugu godinu je zamrznuo, jer ima mnogo snimanja, ali će ove godine i sledeće nastavi sa studiranjem. Profesorka mu je bila Biljana Mašić, a ko će mu biti sledeći profesor, to ne znam, ja neću sigurno - kaže Mensur kroz osmeh.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija