• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

04.03.2021

08:16

OVOG GLUMCA ĆEMO GLEDATI U NASTAVKU SERIJE TAJNE VINOVE LOZE! Otkrivamo šta nas čeka u DRUGOJ SEZONI popularne telenovele!

Kultura

OVOG GLUMCA ĆEMO GLEDATI U NASTAVKU SERIJE TAJNE VINOVE LOZE! Otkrivamo šta nas čeka u DRUGOJ SEZONI popularne telenovele!

Podeli vest

Nikola Kojo u "Tajnama vinove loze" igra kriminalca koji će zagorčati život glavnoj junakinji Veri Smiljanić.

Nikola Kojo igraće glavnog negativca u drugoj sezoni hit serije "Tajne vinove loze"! Popularni glumac pojavljuje se u poslednjoj epizodi ove telenovele, a u nastavku će glavnoj junakinji Veri Smiljanić (Sloboda Mićalović) zagorčavati život.

 

Scena na groblju

 

- Kojin lik pojavljuje se u poslednjoj epizodi, koja će u ponedeljak biti prikazana na RTS. On igra opasnog kriminalca koji se sreće sa Jelenom Tomović (Milica Zarić) na grobu njenog oca Radula Mišića (Miodrag Krivokapić). Koja joj govori kako ga je Radule mnogo zadužio i daje Jeleni broj telefona da ga pozove ukoliko joj bilo šta treba - priča naš izvor i dodaje da je ta scena uvod u drugu sezonu serije:

Foto: Printscreen You Tube/blic

 

- Jelena će tog kriminalca koristiti za razne prljave poslove, a najviše da uništi život svojoj suparnici Veri. Kojin lik će Jeleni pomoći da se osveti ženi koja joj je preotela muža: kvariće joj sve poslove i zatvarati sva vrata. Čak će uznemiravati i Verine sinove Marka i Nemanju. U jednom trenutku opasni kriminalac će svima njima raditi i o glavi.

 

Autor serije "Tajne vinove loze" Dejan Karaklajić potvrdio nam je da se uveliko radi na drugoj sezoni, ali nije želeo previše da otkriva o liku Nikole Koje.

 

- Bilo nam je zgodno da Koju ubacimo u poslednjoj epizodi bez preteranog otkrivanja ko je i šta je on. Tako smo gledaocima zagolicali maštu za nastavak serije. Počeli smo da pišemo scenario za drugu sezonu i jedno što vam mogu reći je to da će Vukova i Verina ljubav biti na ozbiljnom ispitu - kaže Karaklajić za Informer.

 

Najgledanija serija

 

Glavne uloge u "Tajnama vinove loze" igraju Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Marko Vasiljević, Vanja Nenadić i Milica Zarić. Ova serija je za kratko vreme postala ubedljivo najgledanija i prati je u proseku 1.800.000 ljudi svake večeri na RTS.

Teodorin ubica je monah Ilarion!

U poslednjim epizodama telenovele otkrivena je i najveća tajna ove serije: Teodorin ubica je monah Ilarion!

- Teodoru je ubio Verin muž Nenad, a potom je lažirao svoju smrt i zamonašio se u manastiru kao Ilarion (igra ga Aleksandar Đurica). On će se u finalu serije razotkriti i Smiljanićima će zapaliti vinograd! Paun (Aleksandar Srećković Kubura) pokušaće da ubije glavne junake, ali će mu na kraju presuditi Vuk Tomović (Vojin Ćetković) i Nemanja Smiljanić (Dragan Petrović). Ni Radule neće preživeti u prvoj sezoni, njega će ubiti sin Žutog (Jovo Maksić).




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija