• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

Autor: Informer.rs

10.03.2021

11:09

PRODAJE SE BMW! Auto iz filma Južni vetar traži NOVOG VLASNIKA! Reditelj Miloš Avramović PRIZNAJE - Nemam pare da ga kupim!

Kultura

PRODAJE SE BMW! Auto iz filma Južni vetar traži NOVOG VLASNIKA! Reditelj Miloš Avramović PRIZNAJE - Nemam pare da ga kupim!

Podeli vest

Reditelj Miloš Avramović je priznao da je BMW njegov dečački san i da će san, nažalost, ostati!

Automobil koji je Petar Maraš vozio u filmu "Južni vetar" prodaje se za 37.900 evra! BMW, koji je proizveden 1985. godine, kompletno je restauriran, a vlasnik u oglasu ističe da je njegov auto "glumio" u najpopularnijem srpskom filmu.
Reditelj ovog akcionog trilera Miloš Avramović kaže da se taj BMW na njegovo insistiranje našao u "Južnom vetru", ali da nema dovoljno novca da ga kupi...

Foto: Printscreen You Tube/Južni vetar

- Još nisam došao do tog stadijuma da od svog posla zarađujem toliko da bih mogao da priuštim skupocen automobil. Imam za pristojan život svoje porodice... Da radim u Americi i da moj film tamo ostvari uspeh kao "Južni vetar", verovatno bih vozio šta poželim. Taj BMW je moj dečački san i to će, nažalost, ostati - priča reditelj za Informer.

Oduševio se

Dok je pisao ulogu za Miloša Bikovića, Avramović je insistirao da lik Maraša bude zaluđenik za automobile.

- Još kao klinac obožavao sam BMW šesticu i imao veliku želju da se taj automobil pojavi u prvom delu "Južnog vetra". Kada sam pisao scenario i glavnog lika Maraša, želeo sam da i on ima ljubav prema dobrim sportskim četvorotočkašima, a ne ovim modernim, gde je sve elektronski. Pre početka snimanja zatražio sam od ekipe da pronađu taj model, koji će voziti Maraš - priča Avramović i dodaje da mu se želja ostvarila:

- Nakon nekoliko dana javili su mi da su ga pronašli i da ću se oduševiti. Izgledao je strava kada sam ga video uživo. Unutrašnjost mu je sportska, baš takva nam je bila potrebna za film. Videlo se da je bio održavan s ljubavlju.

Nije smeo da vozi

Reditelj kaže da se tokom snimanja nije usudio da vozi ovaj BMW.

- Automobil je pet-šest dana bio na snimanju i pojavljuje se u nekoliko scena. Nisam iskoristio priliku da ga provozam jer sam bio u strahu da ga ne slupam, pa da onda plaćam popravku - iskren je Miloš i dodaje da mu se taj auto toliko dopao da je tražio da ga dovezu i na premijeru filma u Centru "Sava":

- Hteo sam da se pojavi bukvalno kao član ekipe. Mnogo se ljudi slikalo pored njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija