• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello

30.03.2021

09:13

VILA PAJKIĆ OGLASILA SE PRVI PUT ZA MEDIJE NAKON SMRTI SVOJE MAJKE ISIDORE BIJELICE: Mama bi bila ponosna na mene

Kultura

VILA PAJKIĆ OGLASILA SE PRVI PUT ZA MEDIJE NAKON SMRTI SVOJE MAJKE ISIDORE BIJELICE: Mama bi bila ponosna na mene

Podeli vest

Ćerka Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, Vila Pajkić trudila se da bude van javne scene i medija, ali je sada ipak odlučila da progovori o svojoj pokojnoj majci.

Naime, Vila veoma teško podnosi majčinu smrt, s obzirom na to da su jako bile vezane. Ona je sada otkrila da je upisala modni dizajn i da joj je Isidora svojevremeno pomogla da nađem fakultet.

Foto: printscreen instagram

Vila Pajkić

- Za sada mi dobro ide, upisala sam drugu godinu fakulteta. Prezadovoljna sam i profesorima i nastavom, tim pre što učim ono što me zanima. Na prvoj godini smo imali predmete vezane za crtanje i slikanje, dok sada savladavamo osnove krojenja, šivenja i modeling - rekla je Vila.

- Naravno, zbog pandemije se mnogo toga odvija onlajn, ali postoje stvari koje se ne mogu raditi od kuće. Na klasi nas je dvanaestoro, pa se organizujemo u manje grupe i tako pohađamo časove - priča Vila i dodaje:

Foto: printscreen instagram

Vila Pajkić

- Umetnički sam tip, odmalena me je najviše zanimalo crtanje. Moji roditelji su to rano primetili, bili su svesni da se u većini školskih predmeta neću pronaći. Čekali su da dođe vreme za studije i da napokon počnem da se bavim stvarima koje mi dozvoljavaju da se izrazim onako kako želim. Mama mi je i pronašla fakultet na kom trenutno studiram.

- Uvek me je podržavala. Savetovala me je da budem svoja i slobodna. Htela je da se bavim onim što me čini srećnom, a to što sam izabrala da se bavim dizajnom naročito joj je prijalo. Radovala se što je prenela na mene ljubav za umetnost i modu - rekla ona.

Ova mlada dizajnerka dodala je i da planira razvijanje svog brenda.

- Planiram samostalnu reviju koja će biti veliko iznenađenje. Nadam se da ću do tada nagovoriti Lava da se pojavi na pisti, ali ne u odelu i kravati. Mama je znala da planiram reviju, puno mi je pomogla. Bila bi veoma ponosna - zaključila je Vila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija