• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2021

13:16

MAESTRALNI BORIS ISAKOVIĆ ISTI SLOBA MILOŠEVIĆ: To je fantastična PRILIKA za glumca - evo šta je rekao o ULOZI u seriji "Porodica" koja je ODUŠEVILA SRBIJU

Kultura

MAESTRALNI BORIS ISAKOVIĆ ISTI SLOBA MILOŠEVIĆ: To je fantastična PRILIKA za glumca - evo šta je rekao o ULOZI u seriji "Porodica" koja je ODUŠEVILA SRBIJU

Podeli vest

Glumac Boris Isaković maestralno je odigrao ulogu Slobodana Miloševića u seriji "Porodica", a pozitivne reakcije gledalaca već se vide na društvenim mrežama. Sinoć je emitovana prva epizoda serije, a oduševljenja ne prestaju i svi već sa nestrpljenjem čekaju novu epizodu

Glumac Boris isaković gostovao je na televiziji K1, a ovom prilikom govorio je o seriji "Porodica" ali i utiscima o ulozi Slobodana Miloševića.

Komplimenti stižu sa svih strana, a glumac nas podseća da je serija tek počela.

- Stižu pohvale, a ja kažem tek je počelo ljudi! To stavrno i mislim. Mini serija je forma koja je fantastična. Gledaoci će imati priliku da geldaju pet filmova. Čak su ispisana imena pored svakog lika.

Svi se slažu da je sličnost neverovatna, ali i odlična glumačka postava.

- Kada su me zvali odmah sam rekao da bih voleo bih da igram Slobodana Miloševića. To je fantastična prilika za glumca. Treba svašta obuhvatiti. Hvala Bogu da sam imao ogromnu pomoć od kolega koji su vrhunski glumci. Ja sam bio uporan u tome - iskren je Isaković.

Glumac se prisetio početaka svoje karijere.

Foto: Printscreen You Tube PORODICA

Boris Isaković u seriji "Porodica"

- Ja sam moju karijeru započeo 1993. godine, u potpuno razrušenom gradu i stalno sam mislio da ću zatvoriti to pogljavlje, ali nikako. Planeta počinje sama da se čisti i prosto moramo sve ovo da prošemo da bismo ispilivali na površinu.

Voditeljka je istakla da je gotovo polovina stanovništva gledalo seriju jer je to nešto što nas se tiče.

- Ja sam se se čudio, ali sam se trudio da se približim Slobodanu Miloševiću. Važno je bilo otvoriti potpuno drugu, intimnu stranu Slobodana Miloševića. Ljudi su govorili o ljubavnom odnosu sa njegovom suprugom, a to je bilo potrebno otvoriti. Sve drugo su slike kojih se sećamo sa sednica u kojoj je u ulozi političara - istakao je glumac.

Foto: Tanjug/AP

Glumac Boris Isaković sjajan u ulozi Slobodana Miloševića

- To je bio izazov, dati i drugu stranu Slobodana Miloševića- dodao je Isaković.

On je podsetio gledaoce da je serija tek počela i da ne želi previše da otkriva kako bismo mogli da gledamo šta se dalje dešava.

- Tek je počela serija. Ali je možda je zgodno gledaocima da ispirčam sve, da ne moraju da gledaju - našalio se sjajni Boris.

Foto: Printscreen You Tube PORODICA

Mnogi tvrde da je špica bila iznenađenje.

- Kompletna serija je nešto što pripada svetskoj produkciji, a špica je neobična i intrigantna- rekao je on.

- Tek je počelo, tek će da se dešava. Nemojte da budete nestrpljivi. Tek dolaze scene sa pregovora, sa Čedomirom Jovanovićem kojeg igra Milan Marić. Te scene su mi bile značajne, kao i scene sa Legijom. Ponosan sam na Tijanu (Marković, u seriji glumi Mariju Milošević) mi se poznajemo dugo. Radili smo na predstavi Galeb, mi smo već tamo postali porodica, sada smo samo to učvrstili.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija