• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

02.04.2021

16:27

STEFAN MILENKOVIĆ PRVI PUT OTKRIO DETALJE PRIVATNOG ŽIVOTA! Ovo sigurno niste znali o čuvenom violinisti! /VIDEO/

Kultura

STEFAN MILENKOVIĆ PRVI PUT OTKRIO DETALJE PRIVATNOG ŽIVOTA! Ovo sigurno niste znali o čuvenom violinisti! /VIDEO/

Podeli vest

Čuveni violinista Stefan Milenković nastupiće u novoj muzičkoj emisiji “Studio” 3. aprila kada će svoje poznate hitove izvesti u novim akustičnim aranžmanima.

U okviru ovog prijekta ekipa Informera uputila se na snimanje jedne od epizoda, te smo razgovarali sa Stefanom Milenkovićem o životu i muzici u Srbiji nakon 30 godina rada i boravka u inostranstvu.

Foto: printscreen

Stefan Milenković

- Taj korak nije bio odjednom, planiralo se to vremenom. Dobio sam sina prošle godine, i odatle još dodatna želja da mi sin odrasta u svojoj zemlji, uči i neguje svoj jezik - započinje Stefan.

- Moram da priznam da u današnje vreme u vreme društvenih mreža i svih drugih stvari bilo ko da se odluči baviti klasičnom muzikom, ja mu zaista skidam kapu i tu sam da podržim bilo gde i bilo koga. Ja na takve ljude vreme gledam kao na heroje jer nije mala stvar uzeti violinu ili bilo koji drugi instrument i reći hoću da se bavim klasičnom muzikom.

Foto: informer.rs/Video/

Stefan Milenković

Na pitanje da li će svoju publiku obradovati novim onlajn koncertom, violinista je bio vrlo skeptičan, ali nam je otkrio detalj koji je mnoge ostavio u čudu.

- Velika je razlika držati online kroncert klasične muzike u odnosu sa nekim drugim žanrom. Ta interakcija koju mi imamo dok sviramo sa publikom je zaista nešto jako posebno. Ne znam da li verujete ali ja ne slušam samo klasičnu muziku, aposlutno od svega po malo volim da čujem. Tako isto mislim da svako treba klasičnu miziku da doživi na pravi način jer ona je toliko širka da sam siguran da bi se svakom dopada kada bi malo odvoio vremena za nju - govori slavni violinista.

Sa Stefanom smo govorili o temama koje su nezaobilazne, finansijskoj krizi, prekidu njegove turneje, novim planovima, a sve to možete pogledati u nastavku teksta u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija