• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: wanted

16.04.2021

07:55

IMA TRI PROPALA BRAKA I ČETIRI RASKINUTE VERIDBE! Svi ljubavni BRODOLOMI Dženifer Lopez - a ova SRAMOTA se desila SAMO NJOJ

Kultura

IMA TRI PROPALA BRAKA I ČETIRI RASKINUTE VERIDBE! Svi ljubavni BRODOLOMI Dženifer Lopez - a ova SRAMOTA se desila SAMO NJOJ

Podeli vest

Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez (51) i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez (45) sada su, zaista, okončali svoju veridbu nakon što su dva puta otkazali venčanje zbog pandemije korona virusa. Naime, latino diva i Aleks potvrdili su da od sada svako ide svojim putem

Njih dvoje su vest otkrili u ekskluzivnoj zajedničkoj izjavi za "Today": "Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugog na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji moramo reći je hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku", piše u zvaničnoj objavi za medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Da je došlo do venčanja za latino divu ovo bi bio četvrti brak. Njena ljubavna istorija bila je veoma burna i zanimljiva, ali čini se da Dženifer iako je jedna od najpoželjnijih žena na planeti baš i nema sreće kada je ljubav u pitanju.

Šansu ljubavi dala je nekoliko puta, iza nje su tri propala braka, a čak četiri puta je raskidala veridbu. Tu si i još neke ozbiljne veze koje su se raspale zbog nepremostivih razlika. Njen ljubavni život uvek je bio pod budnim okom svetskih medijama,a ovo su neke od njenih veza koje su najviše bile interesantne javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Džej Lo se prvi put na večnu ljubav obavezala 1997. konobaru sa Kube Ođani Noi, ali su se razišli posle samo 11 meseci i to ne u idiličnim odnosima. Latino divu Ođani je upoznao u Miamiju, gde je radio u restoranu Glorije Estefan.

Upravo na tom mestu šarmirao je Dženifer i otpočeli su vezu. Nakon nekoliko meseci veze stali su pred oltar 22. februara 1997. godine, ali brak im se ubrzo raspao. Nakon samo godinu dana, tačnije u januaru 1998. supružnici su rešili da se razvedu.

Nakon toga latino lepotica zaljubila se u repera Paf Dedija, s kojim je provela dve godine. Prekinuli su vezu zbog njegove navodne nevere 1999. godine.

 - Nikad ga nisam ulovila s nekom ženom, ali jednostavno sam znala da me vara. Rekao bi mi da ide u klub s prijateljima, a onda ne bi došao kući celu tu noć ili čak po nekoliko dana -  izjavila je jednom prilikom povređena pevačica. Iako se njihova veza završila burno oboje tvrde kako su ostali u prijateljskim odnosima.

Veru u ljubav nakon toga joj je vratio Kris Džad, jedan od njenih pratećih plesača s početka karijere. Zaljubljeni Kris zaprosio je nakon kratke veze atraktivnu Dženifer, a u brak su ušli 2001. godine. Ni ovoga puta slavna pevačica nije imala previše sreće, pa je ovaj brak potrajao još kraće nego prvi. Nakon godinu dana razveli su se, a Džej Lo je priznala da to nije bila nimalo laka odluka.

 - Volela sam Krisa, odnosno još ga volim - on je jedan od najboljih muškaraca koje poznajem. Nije bilo lako prekinuti, ali jednostavno nismo imali ono nešto što je trebalo da se brak održi i funkcioniše -  rekla je nakon drugog razvoda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Možda je njen brz prekid braka imao veze i s novim muškarcem koji se ušetao u njen život. Reč je o holivudskom zavodniku Benu Afleku, za kog su mnogi predviđali da je onaj pravi. Par se verio brzo nakon što su se upoznali i počeli su sa planiranjem venčanja u Santa Barbari.

Aflek je za prsten izdvojio oko dva miliona dolara, a dijamant je bio u roza nijansi. Cela ceremonija je otkazana nekoliko meseci pre termina, a veridba je prekinute. Došlo je do kraha navodno zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme sa kockom. Par je ukupno proveo dve godine zajedno.

Baš kada su svi pomislili da je neuhvatljiva i da jednostavno nema sreće u ljubavi, Dženifer je upoznala muzičara Marka Entonija i tada kreće najveća ljubavna priča u njenom životu. Strastvenu vezu par je krunisao brakom 2004., i to samo nekoliko dana nakon što se Entoni razveo od bivše žene. Mnogi su bili u šoku, ali Džej Lo i Mark delovali su zaljubljeno do ušiju.

Venčanje je održano u njihovoj vili na Beverli Hilsu pred tek 40 gostiju. Par je dobio i bliznace Maksa i Emu, a važili su za skladan par bez problema. Ipak, 2011. objavili su da se rastaju, ali su ostali u prijateljskim odnosima zbog svoje dece.

Foto: Reuters

Iste godine pevačica je uplovila u romansu sa 18 godina mlađim plesačem Kasperom Smartom, a ovoj turbulentnoj vezi došao je kraj 2016. godine. Kružile su priče kako se Dženifer zasitila Kaspera, ali se na kraju ispostavilo da nije mogla da mu pređe preko bezbrojnih prevara, a takođe se osećala kao da je koristi - navodno mu je davala 10.000 dolara nedeljno!

Nakon tog prekida Dženifer je bila sama godinu dana, a onda je 2017. u njen život došla, kako ga je ona nazivala, srodna duša. Sportista u penziji Aleks Rodrigez usrećio ju je kao niko dotad, ako je verovati navodima u štampi.

Dve godine Dženifer je naprosto isijavala ljubav, nije se razdvajala od zgodnog sportiste. Ali sada je i ova ljubavna priča latino dive završena. Mediji su nedavno nagađali da je vezi presudilo navodno Aleksovo neverstvo sa rijaliti zvezdom Medison Le Kroj.

Ove navode je demantovala i sama Medison rekavši: "Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali. Fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom", stajalo je u njenoj izjavi. Koliko dugo će Dženifer biti sama i da li će utehu pronaću u novoj ljubavi ostaje da se i vidi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59