• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

19.04.2021

11:48

SUSRET NAKON TRI DECENIJE! Vesna Čipčić OTVORILA DUŠU: Falilo mi je da igram sa Laušem!

Kultura

SUSRET NAKON TRI DECENIJE! Vesna Čipčić OTVORILA DUŠU: Falilo mi je da igram sa Laušem!

Podeli vest

Nedostajalo mi je da sa Žarkom delim kadar jer dugo nije dolazio u Srbiju. Svaki kolega bi ga poželeo za partnera, kaže Vesna Čipčić

Vesna Čipčić kaže da je jedva dočekala da posle 30 godina ponovo sarađuje sa kolegom Žarkom Lauševićem. Oni su 1990. godine poslednji put zajedno igrali u jednoj predstavi, a glumački putevi su im se ponovo ukrstili tek sada na snimanju serije "Kalkanski krugovi".

10 epizoda 

Ima serija 'Kalkanski krugovi'

- Toliko davno sam poslednji put bila sa Žarkom na sceni da se više ni ne sećam kako se ta predstava zvala. Često smo igrali zajedno u pozorištu, a poslednji put je to bilo početkom devedesetih, od tada je prošlo trideset godina. Tako da sam ga se baš uželela - iskrena je glumica.

Vesna je presrećna što su imali priliku da zajedno stanu i pred kamere. Veruje da su "Kalkanski krugovi" zbog te sjajne energije postigli veliku gledanost.

- Laušević je veličanstven glumac! Nedostajalo mi je da delim kadar s njim jer dugo nije dolazio u Srbiju. Nema ko od kolega ga ne bi poželeo za partnera. Veoma je posvećen poslu i ulozi koju igra, temeljan je, disciplinovan i to me impresionira kod njega. Kad sam sa njim u kadru, gluma prosto isijava iz mene.

Nataša i ja se razumemo pogledom

Foto: Printscreen You Tube

Čipčićeva ističe da je sjajnu saradnju imala i sa Natašom Ninković, koja u seriji igra njenu ćerku Veru.
- Nas dve se mnogo volimo i poštujemo i bile smo dobre partnerke jedna drugoj. Više puta smo sarađivale do sada, tako da se pogledom razumemo.

Glumica je otkrila da su meštani Aranđelovca, u čijoj okolini je snimana serija, bili veoma ljubazni prema Laušu i njoj.

- Seriju smo snimali u ambijentu koji se samo poželeti može. Bukulja i Oplenac imaju predivne šume, a ljudi koji tamo žive veoma su srdačni. U trenucima kada smo radili po 12 sati dnevno žena u blizini čije kuće smo snimali iznela je kompot da nas posluži i osveži. Bila je baš ljubazna i presrećna sam što sam upoznala taj deo Srbije - kaže Vesna.

Poslednja, 10. epizoda, serije "Kalkanski krugovi" emitovana je sinoć na RTS, a ostale uloge igraju i Vojin Ćetković, Ivana Zečević, Nina Janković, Branka Pujić i Filip Hajduković.

Umalo se nisam srušila
kada su mi rekli da ću postati baka

Vesna kaže da se umalo nije onesvestila kada joj je ćerka Anja Alač, koja je takođe glumica, saopštila da je trudna.
- Anja i njen partner Andrej su mi to zajedno rekli. Da u tom trenutku nisam sedela, sigurno bih se srušila od uzbuđenja i sreće. Drago mi je što ću dobiti unuče i nije mi važno hoće li biti dečak ili devojčica. Samo neka je zdravo - kaže ushićeno Vesna.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija