• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

20.04.2021

22:35

VENČALI SU SE U TAJNOSTI, A MALO KO ZNA DA JE OVA LEPA GLUMICA, BIVŠA SUPRUGA PETRA STRUGARA! Glumac je zbog nje imao tuču sa taksistom!

Kultura

VENČALI SU SE U TAJNOSTI, A MALO KO ZNA DA JE OVA LEPA GLUMICA, BIVŠA SUPRUGA PETRA STRUGARA! Glumac je zbog nje imao tuču sa taksistom!

Podeli vest

Glumac Petar Strugar je prošle godine ispunjavao novinske stupce zbog emotivne veze sa pevačicom Milicom Todorović, i, premda su im mnogi najavljivali svadbena zvona, par se rastao nakon svega nekoliko meseci.

Inače, da su izgovorili jedno drugom "sudbonosno da", to Petru ne bi bio prvi brak.

Naime, Strugar i njegova koleginica Ivana Nikolić venčali su se u decembru 2013. godine na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu naredne godine postali su roditelji dečaka Zarije. Ipak, nakon nešto više od godinu dana, glumački par je rešio da stavi tačku na brak, a o nasledniku su nastavili da vode brigu zajedničkim snagama.

Iz kratkotrajnog perioda njihove bračne zajednice ostao je upamćen Petrov fizički sukob sa taksistom, pri čemu su njih dvojica izneli potpuno različite priče. Dok je Strugar prvobitno ispričao kako je napadnut jer je nakratko zaustavio saobraćaj dok se njegova supruga parkirala, taksista je tvrdio da je na njega glumac nasrnuo jer mu je sirenom dao znak da se pomeri.

U nedavnom intervjuu, Petar je istakao da je sa Ivanom "u boljim odnosima nego kada su bili u braku", te da oboje smatraju da je veoma važno da podjednako budu uključeni u vaspitavanje sina.

Pored toga što se oboje bave glumom, njih dvoje i dalje vezuje još jedna strast, a to je ljubav prema konjima. Na Instagram nalogu Nikolićeve je moguće videti kako često uživa u jahanju, kao i da joj se u tome neretko priključi i sin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija