• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

02.05.2021

10:48

BILJANA ČEKIĆ ZA INFORMER: Jedva čekam novu ulogu, svesna sam da će me pamtiti filmu "DARA IZ JASENOVCA"

Kultura

BILJANA ČEKIĆ ZA INFORMER: Jedva čekam novu ulogu, svesna sam da će me pamtiti filmu "DARA IZ JASENOVCA"

Podeli vest

Zvezda filma "Dara iz Jasenovca" Biljana Čekić kaže da jedva čeka novu ulogu!

Četrnaestogodišnja devojčica iz sela Sreflije kraj Kozarske Dubice proslavila se u ratnoj drami koja govori o stradanju Srba tokom Drugom svetskog rata. Podigla je Balkan, ali i ceo svet na noge svojom autentičnom glumom, njena prva uloga prikazana je i u američkim bioskopima, ali sada žarko želi da se oproba u još nekom žanru.

- Velika mi je želja da što pre dobijem novu ulogu. Volela bih da ljudi vide moj talenat u različitim žanrovima: komediji, trileru, nekoj akciji. Svesna sam da će me zauvek pamtiti kao hrabru Daru, i to mi nimalo ne smeta. Ipak, volela bih da pokažem šta još umem - kaže Biljana za Informer.
Čekićeva je sigurna da je reditelj drame "Dara iz Jasenovca" sigurno neće zaboraviti.

- Gaga Antonijević treba uskoro da se vrati iz Amerike i rekao je mom ocu da će tom prilikom svratiti u naš dom. Znam da me on nikada neće zaboraviti i da će mi sigurno ponuditi ulogu u nekoj od njegovih serija ili filmova. Gaga najbolje zna šta ja sve mogu i mislim da će sigurno naći pravu ulogu za mene - veruje Biljana.

Foto: Dejan Živančević

Biljana Čekić

Ova skromna devojčica kaže da joj se život nije mnogo promenio otkako je postala slavna. Euforija koja je nastala nakon premijere filma polako se utišava i sada se vratila svom normalnom životu.

- Kada je film tek emitovan, moj život je preko noći postao dinamičan i buran. Putovala sam iz grada u grad kako bih gostovala u različitim emisijama, primala nagrade, davala intervjue za brojne novine. Sada sam se vratila normalnom životu. Idem u školu, učim, igram se sa bratom i sestrom u svom selu, pomažem ocu, baki i deki. Nisam se uobrazila. I dalje sam ona ista seoska devojčica!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija