• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

07.05.2021

11:03

NOVI SKANDAL TRESE HOLIVUD! Zvezda serije "Prijatelji" slao BEZOBRAZNE PORUKE TINEJDŽERKI!

Kultura

NOVI SKANDAL TRESE HOLIVUD! Zvezda serije "Prijatelji" slao BEZOBRAZNE PORUKE TINEJDŽERKI!

Podeli vest

Kejt Haralson, 20-ogodišnja lična asistentkinja, u intervjuu za sajt "PageSix" odlučila je da raskrinka holivudske zvezde koje, tvrdi ona, na aplikaciji za upoznavanje "Raya", tzv. "selebriti Tinderu", iskorišćavaju mlađe žene. Ona se u maju prošle godine "mečovala" sa glumcem Metjuom Perijem (51), a sad je otkrila i kakve poruke joj je slao.

Atraktivna plavuša objavila je video na TikToku i napisala: "Kad se iz zafrkancije spojite sa Perijem, a on vas nazove preko Fejstajma i postavi vam 20 pitanja...".

Junak hit TV serije "Prijatelji" devojku, kojoj je tad bilo 19 godina, navodno je, između ostalog, pitao i "je li star kao njen otac".

- Mnogi su me kritikovali i govorili da sam zlonamerna zato što sam objavila detalje našeg razgovora. Osećala sam se loše zbog toga, ali istovremeno mislim kako ljudi moraju da budu svesni činjenice da mnogi muškarci u Holivudu ovako koketiraju sa svim tim mladim devojkama - izjavila je Kejt.

Haralsonova tvrdi da je sa slavnim glumcem komunicirala prošle godine, baš u razdoblju kad se on nakratko razišao s aktuelnom verenicom Moli Hurvic (29), s kojom se viđa od 2018. godine.

Haralsonova je mislila kako bi komunikacija s glumcem iz "Prijatelja" mogla biti smešna i zabavna.

Foto: Printscreen You Tube Saturday Night Live

Metju Peri

- U stvari nikad nisam ni gledala 'Prijatelje'! Peri me u jednom trenutku pitao ima li godina koliko i moj otac, na šta sam mu odgovorila da je samo godinu dana stariji... Na to se samo nasmejao. Ponekad sam se tokom tih naših poziva osećala nelagodno, iako njemu razlika u godinama očigledno nije smetala. Meni je bilo čudno da razgovaram s nekim ko bi mi po godinama mogao biti otac, pogotovo kad je i on sam znao koliko sam ja mlada - izjavila je Haralsonova.

U međuvremenu je, kaže, odlučila da izbriše snimak jer misli da je Peri "drag momak".

- Nikad se nismo lično sreli, iako je on to hteo. 'Možda jednog dana možeš da uradiš kovid test i dođeš', rekao mi je - otkrila je 20-ogodišnjakinja, a prenosi Dejli Mejl.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija