• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glossy

11.05.2021

11:08

DŽEJ LO I BEN AFLEK UHVAĆENI ZAJEDNO NA ROMANTIČNOM ODMORU! Popularni par PONOVO ZAJEDNO - 17 godina nakon što ju je ostavio pred oltarom /FOTO/

Kultura

DŽEJ LO I BEN AFLEK UHVAĆENI ZAJEDNO NA ROMANTIČNOM ODMORU! Popularni par PONOVO ZAJEDNO - 17 godina nakon što ju je ostavio pred oltarom /FOTO/

Podeli vest

Samo što je Džej Lo raskinula veridbu s Aleksom Rodrigezom i dok se pisalo da Ben Aflek pati za Anom de Armas, nekadašnji najpopularniji par planete obnovio je vezu!

Noćas je kao bomba u svetu odjeknula vest da su Dženifer Lopez i Ben Aflek uslikani zajedno 17 godina nakon raskida veridbe. I ne samo što su viđeni zajedno — bivši verenici uhvaćeni su navodno prilikom povratka s romantičnog vikenda u Montani!

Strani mediji objavili su ekskluzivne fotografije latino dive i glumca u automobilu i kako nose torbe pored privatnog aviona u Los Anđelesu, a People javlja da su zajedno proveli nekoliko dana.

— Oni imaju snažnu vezu. Bilo je brzo i intenzivno, ali Dženifer je srećna — rekao je izvor blizak paru.

 

 


Čuveni oskarovac i pevačica i glumic verili su se sada već davne 2002. godine, a bili su prvi poznati par za koji su mediji smislili zajednički nadimak — Benifer. Aflek i Lopezova igrali su u filmovima "Gigli" i "Devojka iz Džerzija", bili su nerazdvojni, a Ben se čak pojavio u njenom spotu za pesmu Jenny from the block. Ipak, glumac nije mogao da podnese pažnju i pritisak medija, pa je njihovo venčanje 2003. godine odloženo samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da se zakunu na večnu ljubav, a potom su sledeće godine i zvanično raskinuli. Pisalo se da je glumac kriv za raskid i da je Dženifer bila skrhana.

U godinama koje su usledile, kao ni tokom veze, par obično nije govorio o svojoj ljubavi, a Ben je prošle godine sve iznenadio pomenuvši Dženifer u jednom intervjuu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija