• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

14.05.2021

14:01

Nova akcija Vulkan izdavaštva: Kupite 3 knjige po ceni 2

Kultura

Nova akcija Vulkan izdavaštva: Kupite 3 knjige po ceni 2

Podeli vest

Ekskluzivno na sajtu www.vulkani.rs do 20. maja, uz besplatnu dostavu

Vulkan izdavaštvo pripremilo je novu akciju koja se ne sme propustiti! Ljubitelji knjiga, čitaoci svih uzrasta i svi koji cene važnost pisane reči biće u prilici da u periodu od 14. do 20. maja iskoriste specijalnu pogodnost i prepuste se čitanju omiljenih romana! Samo na sajtu www.vulkani.rs možete kupiti 3 knjige po ceni 2! Odlučite se za bilo koje tri knjige u izdanju Vulkana, YA Vulkana i Vulkančića i najjeftiniju dobijate za 1 dinar! Tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Nova priča o čuvenom inspektoru Luiđiju Alfredu Ričardiju iz pera Mauricija de Đovanija Proleće inspektora Ričardija je idealna za sve ljubitelje kriminalističkih romana sa zanimljivim likovima, uzbudljivim zapletima smeštenim u slikovitim predelima sa malo istorijske pozadine i mnogo duhovitih replika.

Poslednji deo trilogije autora Brajana Maklelana Jesenja republika oduševio je čitaoce koji se najradije opredeljuju za romane iz žanra epske fantastike u stilu Dž. R. R. Martina i Brendona Sandersona. Nakon Obećanja krvi i Grimiznog pohoda, ovaj roman odvešće vas u imaginarni svet u kome se rat sa Ketom nastavlja.

Foto: Promo

Neobična i uzbudljiva priča o životu slavnog slikara Eduara Manea prvenstveno je namenjena ljubiteljima istorijskih i ljubavnih romana. Knjiga Devojka sa ljubičicama oslikava nežnu i strastvenu ljubav jednog od najvećih slikara svih vremena, Eduara Manea, i njegove muze Berte Morizo. Nežnim potezima četkice, među lepotom i raskoši pariskih salona, ova dirljiva priča slika upečatljiv portret rađanja impresionizma.

Jedna od omiljenih knjiga tinejdžera širom sveta Nećemo se više plašiti donosi priču o dramatičnoj mladalačkoj ljubavi, ali i o pravom prijateljstvu. Svi poznaju Veroniku Klark kao devojku koja nikada nije napravila pogrešan korak. Đak generacije, odbojkašica prvog tima, sa ulaznicom za Univerzitet Braun u džepu, zna šta želi od budućnosti. Sve dok ne padne na najvažnijem testu.

Uz knjigu Veliki atlas: Gradovi deca će saznati mnogo zanimljivih činjenica o 20 veličanstvenih gradova i otkriti neizmerno bogatstvo mnogobrojnih svetskih kultura. Uz ovu knjigu cela porodica moći će da proputuje svetom, poseti različite kontinente i otkrije moderni način života u gradovima širom sveta, ali i istorijske vrednosti i dobro poznate znamenitosti.

Monumentalno delo našeg poznatog pisca Rastka Petrovića Dan šesti jedinstveno je u srpskom književnom opusu. Petrović je jedan od onih koji su prešli Albaniju 1915. godine, i u ovom romanu je prikazao do tada neviđenu sliku Albanske golgote. Osećanja glavnog junaka Stevana Papa-Katića, koji korača napred kroz razrušeni i dezintegrisani svet, u fokusu su prvog dela knjige. U drugom delu, Stevan Papa-Katić živi u Americi, postao je paleontolog i priznati naučnik. Susret sa Mili(com), ženom koja će pomeriti njegov unutarnji svet, otkriće mu lice ljubavi.

* * Akcija traje do 20. maja i odnosi se na sve naslove Vulkan izdavaštva,Vulkančića i YA Vulkana. Odabirom bilo koje tri knjige, dve ćete platiti po punoj ceni, a najjeftiniju dobijate za 1 dinar.
** Akcija važi samo na sajtu www.vulkani.rs. Da biste kupili knjige po akcijskoj ceni, neophodno je da odaberete tri knjige sa sajta.
*** Tokom trajanja akcije dostava za svaku kupovinu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija