• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

17.05.2021

09:29

ŽENE GA OBOŽAVAJU, A ON KAŽE: Nisam ja frajer... MLADI GLUMAC MARKO JANKETIĆ OBJASNIO ŠTA ČINI BEOGRADSKOG ŠMEKERA!

Kultura

ŽENE GA OBOŽAVAJU, A ON KAŽE: Nisam ja frajer... MLADI GLUMAC MARKO JANKETIĆ OBJASNIO ŠTA ČINI BEOGRADSKOG ŠMEKERA!

Podeli vest

Mladi glumac Marko Janketić poručuje da je za njega mnogo bitnije koliko neko ima šarma i da je u tome tajna svakog uspešnog i dopadljivog muškarca.

Iako je zbog uloge Ljube u seriji “Tri muškarca i tetka” stekao mnogobrojne obožavateljke, mladi glumac poručuje da sebe nikada nije gledao kroz prizmu frajera. On takođe otkriva da mu ne stižu udvaračke poruke od nežnijeg pola na društvenom mrežama, već da mu mnogi radije prilaze zbog same serije.

- Mislim da ne možeš da budeš frajer ako sebe doživljavaš kao frajera. To ne znači da nemam samopouzdanja, već treba se zapitati šta zapravo znači frajer, šta je to dobra riba ili dobra ženska, to je jedno veliko pitanje. Sad baš ponovo čitam “011” Mome Kapora i onda se uvek setim rečenice “Beograd je jedini grad gde je šarm jedinica koja meri stil” - poručuje Marko, i dodaje da njegova uloga u seriji “Tri muškarca i tetka” pokazuje mnogo pre koliko je Ljuba snalažljiv i specifičan, nego što je šmeker:

Foto: printscreen You Tube

- Ljuba uopšte nije frajer. Ljuba je jedan šarmantni lažov, ali je i tip koji ima vrline. Ni ja nisam frajer, te ne znam kako od nekoga ko nije frajer napraviti istog. Možda i može, ali ja evo ne znam. Ne doživljavam ga tako, više ga doživljavam kao boema, finog pijanca, lenčugu. Ali nekako taj njegov šarm ga vadi iz njegovih zamršenih situacija kojima on kumuje. Tako da je Ljubin stil definitivno šarm.

Na pitanje da li mu devojke sada češće prilaze na ulici, ili šalju poruke na društvenim mrežama gde mu se udvaraju, Marko je kroz osmeh rekao:

Foto: printscreen You Tube

- Ne, ne pišu mi takve poruke.

Kada je reč o uspehu serije “Tri muškarca i tetka”, Janketić ističe da ne prati previše same brojke, već da mu je dovoljno što vidi da se ona dopada publici.

- Iskreno, ne znam koji nam je šer, ali primećujem da ljudi reaguju dosta lepo. Prilaze mi i komentarišu, i jako mi je drago da je ljudima to što radimo zanimljivo. Ja ovaj projekat zovem razbibriga serija, jer ide svakog dana i mnogo mi je drago da publika uživa u njoj - kaže mladi glumac


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija