• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2021

12:14

ŽIKA TODOROVIĆ ZAPALIO INSTAGRAM SLIKOM ITALIJANSKOG PREDSTAVNIKA! Glumac nasmejao SVE - ovo će se DUGO PREPRIČAVATI /FOTO/

Kultura

ŽIKA TODOROVIĆ ZAPALIO INSTAGRAM SLIKOM ITALIJANSKOG PREDSTAVNIKA! Glumac nasmejao SVE - ovo će se DUGO PREPRIČAVATI /FOTO/

Podeli vest

Predstavnik Italije na "Evroviziji" Damiano David našao se u centru skandala kada se povela polemika da li je uzimao drogu na muzičkom takmičenju

Mreže uveliko bruje o njegovom snimku, a komentari samo pršte kada je ova tema u pitanju. Svoje mišljenje o ovogodišnjim evrovizijskim pobednicima izneo je i glumac Srđan Žika Todorović.

Naime, popularni glumac je na Instagramu objavio fotografuju koja je privukla veliku pažnju. 

On je uz montažu na kojoj je frontmen glem-rok grupe "Maneskin" pored Đavola iz filma “Mi nismo anđeli” koga je tumačio daleke 1992. godine napisao "Eurovision2003".

Inače, svi koji su gledali pomenuti film znaju da Đavo u nekoliko scena uzima kokain. 

Odmah su se oglasili i Žikini pratioci na Instragramu konemtarima: "Tačno uzeo tvoj stajling", "Tvoja loša kopija", "Mi smo to kod kuće isto komentarisali" ,"Kasni brate kasni", "Pa ja vidim nešto mi poznato", “Sad ćemo malo žanr da menjamo u pornić”, "Može biti samo jedan" i složili se konstatacijom poznatog glumca.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 2 godine

Ziko pokraden si ! Ova smizla te iskopirala 100% !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija