• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevnik.hr

29.05.2021

11:07

DROGIRALA SE, TUKLA ZAPOSLENE, ULETALA U LJUBAVNE VEZE, OBOŽAVALA NOVAC! Slavna manekenka ŠOKIRALA JE SVET, a sada se dogodio PREOKRET /FOTO/

Kultura

DROGIRALA SE, TUKLA ZAPOSLENE, ULETALA U LJUBAVNE VEZE, OBOŽAVALA NOVAC! Slavna manekenka ŠOKIRALA JE SVET, a sada se dogodio PREOKRET /FOTO/

Podeli vest

Naomi Kembel, je jedna od najslavnijih supermodela ikad i nosi nadimak crna pantera, zapanjila je prenekoliko dana javnost, ali i svoje prijatelje otkrivši da je dobila bebu u 51. godini

Dok ju deo ljudi kritikovao i naziva je gerijatrijskom mamom jer se odlučila za dete u poznim godinama, ostali su se fokusirali na to kako je manekenka to uspela i s kim. Usto se čude kako je žena koja je nekad bila u vezi s bokserom Majkom Tajsonom, prerasla u "majku".

Kako su za strane medije ispričali njeni prijatelji, Naomi je u vezi s multimilionerom, kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja, te žive zajedno u njenom unajmljenom stanu vrednom 12 miliona dolara u Njujorku.

Naomi, koja se samo na naslovnici magazina Vog pojavila 66 puta, prošle godine se u tajnosti preselila na Menhetn. Procurila je i informacija da je za njen 50. rođendan u maju 2020. njen dečko ispunio celi stan cvećem i na to potrošio hiljade dolara. Ona se pohvalila time na Instagramu i napisala da je blagoslovljena te stavila dva emotikona srca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

 - Ušla je u novu fazu života i mnogo je smirenija, puno blaža nego pre 10, 15 godina. Rekla je samo svom najužem krugu prijatelja o bebi tako da je vest bila šok za mnoge njene prijatelja. WhatsApp grupe su bile pune poruka, svi su pitali sve ko bi taj njen misteriozni muškarac mogao bit. Ali Naomi zasad želi svoj ljubavni život sačuvati privatnim, ali uvek je bila odlučna u tome da će imati dete s muškarcem ili bez njega. Čak je nedavno naslutila da je sad ponovno sama, ali ne želi o tome govoriti ni svom timu za odnose s javnošću pa niko ne zna sa sigurnošću. Uprkos svemu, Naomi je samostalna žena i može sama vaspitavati svoje dete. Oseća da je ta mala devojčica sada njena sudbina -  ispričao je izvor za The Sun.

Inače, Kembel, koja je s 10 godina započela svoju manekensku karijeru, je 11 puta završila na sudu zbog navodnih fizičkih okršaja i napada na zaposlene, asistente te druge osobe, a sve u kratkom periodu od 1998. do 2009.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

Manekenka se borila i sa zavisnošću, a nakon petogodišnje borbe s drogama 1999. godine otišla je u centar za odvikavanje.

 - Zbog droge sam se osećala nepobedivo. Kao da mogu osvojiti čitav svet. Ali kada bih se probudila sledećeg dana, sve je izgledalo grozno -  priznala je Naomi.

Bila je u burnim vezama sa mnogim poznatim ljudima, a nakon veze s basistom benda U2 Adamom Klajtonom bila je sa čelnikom Formule 1 Flavijem Briatoreom. S ruskim preduzetnikom Vladislavom Doroninom vezu je započela 2008. godine, a zajedno su bili pet godina. Prošle godine kružile su glasine kako je u vezi sa Lijamom Pejnom, pevačem koji je 23 godine mlađi od nje, no nikada to nije potvrdila. Nikada se nije udavala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

 - Volim mnoge ljude zbog različitih razloga - rekla je svojevremeno Naomi koja je bila i u vezi sa vozača Formule 1, 15 godina mlađim Luisom Hamiltonom, a ostali su u prijateljskim odnosima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija