• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

03.06.2021

08:00

MILOŠ BIKOVIĆ POSTAO PRODUCENT U RUSIJI! Popularni glumac snima film vredan PREKO MILION EVRA - OTKRIVAMO vam SVE DETALJE!

Kultura

MILOŠ BIKOVIĆ POSTAO PRODUCENT U RUSIJI! Popularni glumac snima film vredan PREKO MILION EVRA - OTKRIVAMO vam SVE DETALJE!

Podeli vest

Miloš Biković je postao producent u Rusiji! On je stao iza filma "Brak iz inata", čije snimanje, prema procenama, košta 1.300.000 evra!

Najuspešniji srpski glumac igra i glavnu ulogu u ovoj romantičnoj komediji i zbog snimanja trenutno boravi u Kalinjingradu. Partnerka u filmu mu je velika ruska zvezda Kristina Asmus.

S obzirom na to da je reč o veoma skupom projektu, stručnjaci očekuju da će se uložen novac višestruko vratiti. Biković je ponosan što je imao priliku da potpuno učestvuje u stvaranju ove komedije, ali kaže da to nije ni malo lako.

Foto: printscreen instagram/bikovic

Miloš Biković

- Teško je na istom projektu raditi i kao glumac i producent, ali razvijam svoje sposobnosti da radim više stvari istovremeno - rekao je glumac za Informer i otkrio detalje projekta.

- Igram profesora psihologije Sergeja Malaševa, kome se posle jednog slučajnog susreta sa drugaricom iz detinjstva Ljubom (Kristina Asumus) život okreće naglavačke. Film govori o tome kako jedan mali događaj može totalno da vam sruši život i ponovo ga izgradi. Kroz romantičnu i komičnu priču dočaraćemo kako nekad život znamo da gradimo kao kulu od karata na nekoj zabludi i po automatizmu.

Snimanje filma trajaće sve do sredine leta ove godine, a popularni glumac ističe da rad na ovom ostvarenju teče po planu.

- Ovo mi je treći put da snimam u Kalinjingradu i oduševljen sam lepotom ovog grada. Ponovo radim sa timom sa kojim smo zajednički napravili više uspešnih projekata, poput filmova "Sluga", "Hotel Beograd" i serije "Hotel Eleon". Posebno me raduje saradnja sa rediteljkom Sonjom Karpunjinom, kao i sa Kristinom Asmus, mojom glavnom partnerkom. Želeo bih da se zahvalim administraciji Kalinjingrada i regiona, lokalnom stanovništvu i Ministarstvu kulture što su nam izašli u susret i učinili sve što je u njihovoj moći da snimanje teče brzo i lako - objašnjava glumac.

Foto: printscreen instagram/bikovic

Miloš Biković

Rediteljka filma Sonja Karpunjina kaže da je cela ekipa godinama radila ne bi li uspela da realizuje ovaj film.

- Četiri godine smo pokušavali da pokrenemo ovaj projekat i bio je to težak put do konačnog početka snimanja. Želeli smo da pronađemo glumce koji će osvojiti i mušku i žensku publiku, a najbitnije, one koji imaju dobar osećaj za komediju.

Radnja filma govori o Ljubi (Kristina Asmus) i Sergeju (Miloš Biković) koji se poznaju još iz detinjstva, ali su vremenom izgubili kontakt. Posle mnogo godina slučajno se sreću na ulici i jedva se prepoznaju. U tom trenutku Sergej je oženjen Ingom (Marija Aleksandrova), s kojom ima sina, dok Ljuba ima verenika Roberta (Sergej Gilev). Nakon nekog vremena Inga i Robert počinju da sumnjaju da Ljuba i Sergej imaju ljubavnu aferu i tu počinju brojne zavrzlame.

Osim Bikovića, kao producenti se potpisuju Alena Kremer i Klim Šipenko. Premijera filma planirana je za 14. februar naredne godine.

Milošev film "Sluga" najgledaniji u Rusiji

Komedija "Sluga" iz 2019. godine sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi oborila je sve rekorde u Rusiji i postala je najgledaniji film u istoriji kinematografije ove zemlje. Film je, prema procenama, koštao oko 1.778.000 evra, a na bioskopskim blagajnama je zaradio neverovatnih 33.844.000 evra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija