• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

Autor: Informer.rs

07.06.2021

07:30

NEVIĐEN SKANDAL! Tokom snimanja NOVE SEZONE popularne serije Klan, NESTALI REKVIZITI! LOPOVI UKRALI 2,5 MILIONA LAŽNIH DOLARA!

Printscreen You Tube

Kultura

NEVIĐEN SKANDAL! Tokom snimanja NOVE SEZONE popularne serije Klan, NESTALI REKVIZITI! LOPOVI UKRALI 2,5 MILIONA LAŽNIH DOLARA!

Podeli vest

Ekipi serije "Klan" lopovi su ukrali 250 kilograma kokaina i 2,5 miliona dolara u kešu!

NEVIĐENI SKANDAL NA SNIMANJU NOVIH EPIZODA POPULARNOG TRILERA
Na snimanju 'Klana' ukradeno 250 

kila 'kokaina' i 2,5 miliona 'dolara' 


Naravno, u pitanju su lažni novac i droga koji se koriste kao rekviziti na snimanju druge sezone popularnog trilera.
Glumci u šoku

- Krađa se desila u noći između četvrtka i petka u beogradskom naselju Cerak. Posle završenog posla ostavili smo kamion sa rekvizitima na obližnjem parkingu, kako bi nam sve bilo pri ruci kada ujutru nastavimo sa snimanjem - priča za Informer izvor iz produkcije ove serije.

Međutim, ujutru kada su stigli na set, kamiona više nije bilo!

- U njemu smo držali lažne novčanice u iznosu od 2,5 miliona dolara i oko 250 kilograma belog praha koji izgleda kao kokain. U kamionu se nalazilo i nekoliko mobilnih telefona, garderoba glumaca i druge sitnice. Kada smo shvatili da je kamion ukraden, odmah smo obavestili policiju. Niko nije ni slutio da ovako nešto može da se dogodi - kaže naš sagovornik i dodaje da su brzom reakcijom policije lopovi ubrzo pronađeni i uhapšeni:

Foto: Printscreen You Tube

Alekasndar gostuje u emisiji

Nedim Nezirović: Jedva
sam čekao da se okupimo

Jedan od glavnih junaka "Klana" Nedim Nezirović (u seriji Paša) kaže da je jedva čekao da se ekipa okupi i počne sa snimanjem nastavka.
- Kada sam se pojavio na setu, imao sam utisak kao da nismo ni pravili pauzu. Tu ne mislim samo na nas glumce već i na tim iza kamere, šminkerke, vozače... Siguran sam da će se druga sezona poigrati sa očekivanjima publike - priča mladi glumac.

- Pljačkaši su lišeni slobode u roku od 24 sata. Kod njih je pronađeno pola rekvizita, a za ostatkom se još traga.

U produkcijskoj kući "Fajrflaj", koja stoji iza serije "Klan", potvrdili su naša saznanja.

- Tačno je da je kamion sa rekvizitima bio ukraden. Ovom prilikom se zahvaljujemo brzoj reakciji policije koja je uhapsila počinioce i nadamo se da ćemo pronaći i ostale stvari koje nedostaju. Ovaj incident nije omeo ekipu i dalje se snimanje serije nastavlja po planu - poručuju za Informer iz ove produkcijske kuće.

Premijera dogodine

Premijera druge sezone "Klana" u režiji Bobana Skerlića očekuje se sledeće godine na Superstar kanalu. Glavne uloge tumače Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović i Mladen Sovilj.

Reditelj: Šok i Paša otimaju
biznismene u drugom delu

Glavni akteri serije "Klan" Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović) postaće u nastavku još moćniji kriminalci. Reditelj Boban Skerlić kaže za Informer da će njih dvojica u novim epizodama zarađivati tako što će kidnapovati poznate biznismene.

- U novim epizodama Šok i Paša napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model - otmice bogataša! To će im biti novi izvor zarade. Oni će usavršiti akcije kidnapovanja, u čemu će im dosta pomagati saučesnici iz policije, zdravstva, članovi porodice, kao i namerni i slučajni jataci - otkriva Skerlić.

Foto: Printscreen You Tube

Nedim Nezirović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija