• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2021

15:48

RODITELJI SU JOJ UNIŠTILI ŽIVOT! Majka Britni Spirs je naterala pevačicu da uradi GROZNU stvar!

Printscreen You Tube

Kultura

RODITELJI SU JOJ UNIŠTILI ŽIVOT! Majka Britni Spirs je naterala pevačicu da uradi GROZNU stvar!

Podeli vest

Lin Spirs, majka Britni Spirs, prisilila je pevačicu da poništi svoj brak sa prvim suprugom Džejsonom Aleksanderom, potvrdio je advokat Mark Goldberg

Mark je ispričao kako par nije želeo da se brak poništi, ali su ih na to naterali Lin i Britnin menadžerski tim.

- Majka se mešala u život svoje ćerke. Došla je u Las Vegas, izbacila Džejsona i dala mu avionsku kartu za kući - rekao je Goldberg.

Par se venčao u januaru 2004. godine u kapelici u Las Vegasu. Brak je trajao svega 55 sati. Kad su nazvali Lin i rekli da su se venčali, ona je navodno poludela.

Aleksander je kontaktirao Goldberga za pomoć.

- Tražio je savet. Bio je vrlo emotivan i uzrujan. Britni ga je zvala da dođe u Las Vegas. Bila je tamo sa prijateljima, koliko se sećam, i platila mu je avionsku kartu. Britnina ideja je bila da se venčaju. Rekao je da nisu pili ni drogirali se - ispričao je advokat.Kako navodi Mark, Aleksander je voleo Britni i nije želeo da je povrediti, ali bojao se njene majke i menadžerskog tima. Ove izjave potvrdio je i Aleksander.

Foto: printscreen Instagram britneyspears

Britni Spirs

- Rekli su mi da ako potpišem poništenje braka, da će dopustiti meni i Britni da nastavimo našu vezu i ako bismo se isto osećali za šest meseci, sklopili bismo brak. Nisam imao razloga da verujem u suprotno. Mislio sam da je to istina. Dopuštali su nam da komuniciramo putem telefona - ispričao je Aleksander i napomenuo kako je mesec dana nakon poništenja braka telefon pevačice misteriozno prestao da radi.

Britni je objavila da se verila sa Kevinom Federlajnom, plesačem iz scenske pratnje u julu 2004. godine, samo 7 meseci posle njenog kratkom braka od 55 sati sa drugarom iz detinjstva, Džejsonom.

U braku sa Kevinom je dobila dvoje dece, Šona (15) i Džejdena (14) pre nego što je 2006 godine podnela zahtev za razvod braka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija