• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

21.07.2021

20:26

LILU IZ IGRE SUDBINE SVI ZNATE, A EVO KAKO IZGLEDA NJENA SNAJA! I ona je imala ULOGU u seriji, prava je LEPOTICA, a evo ko je u PITANJU! /FOTO/

Kultura

LILU IZ IGRE SUDBINE SVI ZNATE, A EVO KAKO IZGLEDA NJENA SNAJA! I ona je imala ULOGU u seriji, prava je LEPOTICA, a evo ko je u PITANJU! /FOTO/

Podeli vest

Danicu Ristovski domaća publika je zavolela u seriji "Igra sudbine", kao tetku Lilu, a malo se ko seća da je njena snajka Teodora imala epizodnu ulogu u ovoj sapunici.

Iako je imala epizodnu ulogu u seriji “Igra sudnine” gde je tumačila medicinsku sestru koja je zamenila glavne aktere Aleksu i Luku Kanačkog, odnosno Stevana Piala i Luku Racu, Teodora Ristovski je ostala zapažena.

Foto: printscreen

Teodora Ristovski u seriji Igra sudbine

Stalna članica Pozorišta “Boško Buha”, nesvakidašnjoj lepotom privlači pažnju, a kako je rasla u umetničkoj porodici, već od malena je znala šta će biti njen životni poziv. Teodorina majka je Draga Živanović, glumica, dok je otac violončelista Tešman Živanović, a suprug reditelj Petar Ristovski, sin glumaca Lazara i Danice Ristovski.

Foto: printscreen/tv prva/igra sudbine

Danica Ristovski

Teodora i Petar će krajem avgusta obeležiti šest godina braka.

Petrovi roditelji, glumci Danica i Lazar Ristovski i moja majka Draga Živanović u isto vreme su studirali glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, doduše, u tri različite glumačke klase. Moj otac, violončelista Tešman Živanović svirao je u Lazarovom prvom filmu “Belo odelo”, potom i u predstavi “Svakodnevno pozorište” u kojoj je igrala Danica. Sve se to dešavalo dok se Petar i ja nismo poznavali. Onda su se naše majke jedne jeseni srele kod Doma omladine i slatko se ispričale, između ostalog i o deci. Dogovorile su se da popiju kafu, ne sluteći da će je piti godinu dana kasnije kao majke dece koja su u ozbiljnoj vezi – rekla je ranije za “Gloriju” Teodora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Polina

pre 2 godine

Nazalost zbog toga Srbija vec decenijama nema kvalitetne glumce - FDU (a ista situacija, pa i gora u Muzickim i Baletskim skolama) zavrsavaju samo deca "iz umetnickih porodica" tj tamo samo PARA VRTI. To je eto bilo razjasnjeno na FDU tokom proslih godina, a u skolskoj 2021/2022 rasvetlice se i alavi "nastavnici" umetnickih skola koji zive iskljucivo od privatnih casova koje papreno naplacuju tokom godine i MITA tj prilikom upisivanja svojih privatnih djaka preko veze posebno u Lujo Davico - oni su bili jako hrabri ove godine toliko su izlazirali upis da su SASVIM OSNOVANO popili nekoliko prijava Prosvetnoj inspekciji. Steta sto prosvetna nije obavila svoj posao detaljno, drzimo im palceve da ipak pretresu Lujo pazljivo. Nisu roditelji neosnovano prijavljivali. A ti privatni djaci su logicno sve deca lovatora. Zivi bili pa videli.

"POSLEDNJI DVOBOJ" - EPSKA DRAMA SA SJAJNOM GLUMAČKOM EKIPOM U GLAVNIM ULOGAMA! Izašao prvi trejler filma proslavljenog Ridlija Skota! /FOTO/VIDEO/
Kultura

"POSLEDNJI DVOBOJ" - EPSKA DRAMA SA SJAJNOM GLUMAČKOM EKIPOM U GLAVNIM ULOGAMA! Izašao prvi trejler filma proslavljenog Ridlija Skota! /FOTO/VIDEO/

Svi ljubitelji filmova znaju da, tradicionalno, od septembra počinje prikazivanje filmova koji pretenduju da budu u trci za nagradu Oskar. Novi film proslavljenog sinaeste Ridlija Skota „POSLEDNJI DVOBOJ“ (The Last Duel) u domaće bioskope stiže 14. oktobra, nesumnjivo ima glavne adute da postane epski klasik kome ćemo se iznova vraćati

21.07.2021

16:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija