• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

30.07.2021

14:53

Pop i pop-folk ikone regiona na Belgrade Music Week-u: Marija Šerifović, Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Saša Matić, Edita u avgustu na Ušću

Promo

Kultura

Pop i pop-folk ikone regiona na Belgrade Music Week-u: Marija Šerifović, Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Saša Matić, Edita u avgustu na Ušću

Podeli vest

Sva najveća imena regionalne pop, pop-folk, trap i hip-hop scene nastupiće od 26. do 29. avgusta na Ušću. Belgrade Music Week festival podiže ove godine lestvicu i više od toga: po prvi put na ovom, sada već mnogima omiljenom festivalu popularne muzike, nastupa i jedna svetska zveda- RAF Camora, austrijski DJ i trenutno najslušaniji umetnik koji nastupa na nemačkom jeziku

Nakon objave prvog talasa izvođača, među kojima su se našli Cobi, Buba i Džala, Teodora Džehverović, Hurricane, drugi talas izvođača koji je Skymusic objavio danas, još jednom dokazuje da Belgrade Music Week festival nema konkurenciju. Ikone regionalnog pop i pop-folk zvuka najavile su svoj dolazak: Marija Šerifović, Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Saša Matić i Edita nastupiće na Ušću! Svoje nastupe potvrdili su i Lexington, Daniel Kajmakoski, Kaya, Nenad Cvijetić, a za najmlađu generaciju posetilaca sprema se prava muzička poslastica: Elena Kitić, DJ Mike Ride, Tara i Inas dodati su na već impresivnu listu mladih zvezda, među kojima su Voyage, Gazda Paja, De Vito, Angelina i Nucci,

Neprikosnoveni regionalni vokal, Marija Šerifović, predvodi plejadu pop zvezda na ovogodišnjem Music Week-u. Pevačica zbog koje cela Evropa prepoznaje i ceni srpsku pop scenu, nastupiće pred beogradskom publikom na Ušću. Koliko je publika voli i željno iščekuje, najbolje pokazuje podatak da je svaki Marijin koncert u svakoj dvorani naše zemlje, regiona i sveta – do poslednjeg mesta rasprodat.

Nataša Bekvalac održala je koncert pre godinu i po dana, i svi koji su tada uspeli sebi da obezbede kartu u rasprodatoj Areni, s nestrpljenjem očekuju sledeći. Nastup na Music Weeku biće najsličniji tome! Energična i kreativna, Nataša uvek pravi odličnu atmosferu na nastupima, a u fokusu javnosti trenutno je njen najnoviji hit Iz daleka, koji je snimila sa Rastom, i koji je u vrhu trending liste na Jutjubu.

Još jedna zvezda čiji se hit trenutno nalazi u vrhu trendinga je Edita, koja je nedavno snimila pesmu Varalica sa Sarom Jo, i zagospodarila top listama. Edita se proslavila kao vokal grupe Ministarke, nakon čega je neko vreme snimala uglavnom folk numere, da bi se u poslednje vreme okrenula malo drugačijem zvuku, koji joj je doneo armiju fanova mlađe generacije.

Apsolutni kralj kafanskog štimunga, Saša Matić, vokal koji je osvojio region i godinama ne silazi sa trona, dovešće do usijanja scenu Music Week festivala.

Iz regiona na Ušće dolazi i miljenik beogradske publike Petar Grašo, čije hitove Ako te pitaju, Utorak, Volim i postojim i mnoge druge publika peva u transu na svim velikim regionalnim muzičkim događajima.

Na Ušću će se čuti i hitovi Donesi, Dobro da nije veće zlo, Miris karmina i mnoge druge numere Lexingtona, jednog od napopularnijih pop bendova u regionu, kao i hitovi Daniela Kajmakoskog, koji je nedavno ostvario saradnju sa Skymusic Entertainment Groupom, u čijoj produkciji je izašala njegova najnovija balada Glumim da volim. U istoj produkciji dve nove pesme snimio je i Nenad Cvijetić, koji takođe nastupa na ovogodišnjem Belgrade Music Week-u. Veoma poznat beogradskoj publici, Cvijetić već godinama puni najveće gradske klubove, a ove godine započeo je i snimanje solo albuma sa kojeg su se već izdvojile numere Verna i neverna, Maske i Samo jako.

Na Ušću će nastupiti i Kaya, čije hitove Htela bih i duet s Mimi Mercedez Ne možeš da sediš s nama publika rado sluša, kao i Elena Kitić, koji mnogi nazivaju balkanskom Rijanom, jer izgledom, stilom i zvukom podseća na svetsku r’n’b zvezdu.

Broj posetilaca na ovogodišnjem Belgrade Music Week-u biće ograničen zbog pandemije, pa organizatori pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice nabave na vreme.

Prodaja ulaznica po promotivnim cenama od 490 RSD za redovne dnevne ulaznice i 890 RSD za fan pit dnevne ulaznice, počinje 2. avgusta tačno u podne. Ulaznice će se moći nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS (https://apps.apple.com/us/app/efinity/id1528523731) i Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.simula.infinity&hl=sr&gl=RS).

Više informacija možete pronaći na sajtu musicweek.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija