• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: foxnews

04.08.2021

19:11

DŽONI DEP DOBIO PRESUDU PROTIV BIVŠE SUPRUGE?! Amber Herd nije ispunila DEO NAGODBE, sud zahteva DOKAZE!

Kultura

DŽONI DEP DOBIO PRESUDU PROTIV BIVŠE SUPRUGE?! Amber Herd nije ispunila DEO NAGODBE, sud zahteva DOKAZE!

Podeli vest

Popularni holivudski glumac Džoni Dep dobio je presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber Herd

Samo godinu dana nakon venčanja, Amber Herd je podnela zahtev za razvod braka i optužila Džonija Depa za nasilje.

Dep i njegovi advokati su negirali optužbe tvrdeći da Herd pokušava da profitira finansijskom odštetom. A kada je postignuta nagodba od sedam miliona dolara, Herd je tvrdila da će da donira taj novac Američkoj uniji za građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

A sada Džoni pokušava da sazna da li je njegova bivša supruga ispunila dato obećanje. Njegov advokat Andrej Kaldekot tvrdi da je obećana donacija "proračunata laž", koja je "od samog početka imala cilj da uništi Depa".

Foto: Beta

Džoni Dep i Amber Herd

Takođe tvrdi i da je dečja bolnica u Los Anđelesu 2019. godine pisala Depovom poslovnom savetniku kako bi ih obavestila da Herd nije izvršila nikakva plaćanja.

Njujorški sudija sada je delimično usvojio zahtev Depovog pravnog tima pa će naterati Američku uniju za civilne slobode da objavi dokumente koji potvrđuju da li je Herd ispunila deo nagodbe.

Ako se ispostavi da Herd nije donirala novac, Dep i njegov advokatski tim imaće snažan dokaz protiv nje u svoju korist.

Podsetimo, nakon što je nagodba postignuta 2016. godine, tri godine kasnije Dep je tužio britanski tabloid "The Sun" zbog tekstova da je zlostavljao suprugu, što je dovelo do suđenja 2020. godine koje je Dep izgubio.

Podsetimo, Amber je nedavno pratiocima na društvenim mrežama otkrila da je dobila bebu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija