• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

11.08.2021

16:54

ŠTA JE ZAJEDNIČKO SRPSKIM GLUMCIMA I ZVEZDAMA HOLIVUDA? Pogledajte šta je spojilo brojne umetnike!

Kultura

ŠTA JE ZAJEDNIČKO SRPSKIM GLUMCIMA I ZVEZDAMA HOLIVUDA? Pogledajte šta je spojilo brojne umetnike!

Podeli vest

Naši glumci i glumice su dokazali da se može letovati i bez luksuza koji podrazumeva skupe hotele, privatne plaže. Sa druge strane, holivudske zvezde su pokazale kako uživaju u čarima našeg regiona

Naime, nekoliko naših proslavljenih umetnika je izabralo alternativni način za odmor i sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, odlično se provode u stilu običnog sveta.

Miloš Biković je otišao u Hrvatsku na letovanje, odakle je podelio nekoliko zanimljivih fotografija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Seo sam na mesto ovoj biljci. Inače ona tu sedi - našalio se Miloš okružen prirodom, komodom, vešom na žici i teglama džema.

Glumači par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su takođe letovali u Hrvatskoj gde su svoje pratioce oduševili veoma životnim slikama. Vojin je sedeo u hladu drveta na običnoj plaži gde nije bilo skupih ležaljki i pio kafu za poneti.

 

 

Sloboda je takođe delila fotografije sa letovanja koje nisu bile pretenciozne već jednostavne i veoma lepe što zbog nje same, što zbog prirode.

 

 

Drugi glumački par, Tamara Dragićević i Petar Benčina su izabrali veoma uzbudljiv način za letovanje. Naime, oni su takođe otišli u Hrvatsku, na Hvar gde uživaju u kamp kućici sa svojom decom i sudeći po fotografijama svi se lepo provode i uživaju.

 

 

Glumica Hristina Popović sa ćerkom je bila u Crnoj Gori, gde je na obali napravila montažni smeštaj. Ona godinama živi avanturistički, pa joj boravak u prirodi i spavanje pod vedrim nebom ne predstavlja problem.

 

 

- Kad žuriš da "podigneš kuću" pre nego sto padne mrak - vise klipova na tu temu i uopšte o našoj avanturi po Crnoj Gori i kako izgleda putovanje s detetom i psom i spavanje na krovu od auta... - napisala je Hristina.

Sa druge strane, mnoge holivudske zvezde uživaju u luksuznim odmorima. 

Harison Ford trenutno letuje u našem komšiluku. Ford uživa u odmoru u Hrvatskoj nakon što je u junu povredio rame tokom snimanja petog nastavka filma o avanturistu i arheologu Indiani Jonesu u Velikoj Britaniji.

Nedavno je i slavni britanski režiser Gaj Riči (52) boravio u Crnoj Gori. Gaj je crnogorsko primorje posetio sa suprugom sa kojom je u braku od 2015. godine.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija