• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

16.09.2021

17:28

PRVA FOTKA MARIJANE MIĆIĆ U DRUGOM STANJU! Evo kako glumica izgleda u OSMOM MESECU trudnoće! /FOTO/

printscreen instagram/micicmarijana

Kultura

PRVA FOTKA MARIJANE MIĆIĆ U DRUGOM STANJU! Evo kako glumica izgleda u OSMOM MESECU trudnoće! /FOTO/

Podeli vest

Vest da je Marijana Mićić u drugom stanju odjeknula je kao bomba, a popularna glumica je sada objavila prvu fotku nakon ove vesti koja je sve obradovala.

Naime, Marijana je aktivna na društvenim mrežama, a glumica je sada objavila fotografiju na svom Instagram profilu i svima pokazala kako izgleda.

Marijana Mićić je u poodmakloj trudnoći, a njen partner Miloš Marjanović i ona postaće roditelji devojčice. 

- Marijana i Miloš su dosta brinuli zbog korone, zaista se nisu kretali puno. Ona je pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu. Tek sada kada je ušla u osmi mesec trdnoće malo su se opustili, jedva čekaju da bebu uzmu u naručje. Saznali su da je devojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao ćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista - rekao je izvor.

Glumica ne voli javno da priča o svom privanom životu, a jednom prilikom je otkrila da ju je zajednički život sa Milošem mnogo promenio, ali nenamerno:

- Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je “u glavi tačan” za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem. Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu “žute minute”, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija