• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

13.10.2021

09:12

MARKU ŽIVIĆU SE STANJE NAGLO POGORŠALO! Glumac prebačen u A blok intenzivne nege!

Kultura

MARKU ŽIVIĆU SE STANJE NAGLO POGORŠALO! Glumac prebačen u A blok intenzivne nege!

Podeli vest

Marko Živić je prebačen u A blok intenzivne nege, gde su smešteni pacijenti u najtežem stanju

Taman kad smo pomislili da je najteži period u životu glumca Marka Živića u borbi s koronavirusom iza njega jer se na momente njegovo zdravstveno stanje činilo boljim, on je pre dva dana ponovo vraćen na mehaničko disanje. Kako smo ekskluzivno saznali od izvora bliskog poznatom glumcu, Živić ima obostranu upalu pluća, ali i bakterijsku infekciju koja mu trenutno ugrožava život.

- Marko je veoma loše, jako je slab. Ima obostranu upalu pluća, visoku temperaturu, te veliki broj bakterija koje u kombinaciji sa ostalim udruženim bolestima protiv kojih se i ranije borio čine veoma lošu kliničku sliku - ispričao je izvor blizak Živiću.

Foto: Zoran Sinko

Marko Živić

- Marko je prebačen u A blok intenzivne nege gde su smešteni pacijenti u najtežem stanju - navodi izvor.

- Niko se ne usuđuje da daje prognozu. Marko je u životnoj opasnosti i svi sada možemo samo da se molimo bogu i nadamo se čudu. Doktori čine sve što je u njihovoj moći i prate ga iz minuta u minut, ali kada je ovakvo stanje s puno pridruženih bolesti, nezahvalno je davati prognoze - istakao je izvor.

Podsetimo, Marko Živić se već tri nedelje nalazi u KBC „Dr Dragiša Mišović“, gde vodi najvažniju životnu bitku. Nakon dve nedelje činilo se da situacija ide nabolje zbog čega je skinut s mehaničkog disanja, međutim, ali mu se pre dva dana stanje znatno pogoršalo i vraćen je na respirator.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Normalno da ima bakterijsku infekciju kad se antibiotici nekontrolisano piju i prepisuju, superbakterije haraju i ubijaju više od korone u bolničkim uslovima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija