• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2021

15:14

NEPREPOZNATLJIVE! Bile su ZANOSNE LEPOTICE u seriji "Alo alo", a evo kako izgledaju danas OVE GLUMICE!

Printscreen You Tube

Kultura

NEPREPOZNATLJIVE! Bile su ZANOSNE LEPOTICE u seriji "Alo alo", a evo kako izgledaju danas OVE GLUMICE!

Podeli vest

Popularna britanska glumica Kirsten Kuk, koju pamtimo po ulozi Mišel u hit seriji "Alo, Alo!" nedavno je proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša koleginica iz serije Viki Mišel, koja je glumila zanosnu konobaricu Ivet

Serija "Alo, Alo!" pripada kategoriji serija koju publika uvek rado gleda kad god se ovaj britanski sitkom reprizira.

Serija je imala devet sezona i na BBC-ju se prikazivala od 1982. do 1992. godine i iako su mnogi na početku kritikovali kako je serija napravljena da bi ismevala Drugi svetski rat, autorima serije cilj je bio karikiranje ratnih filmova i televizijskih drama.

Glumci koje smo gledali u ovoj sada već kultnoj seriji često ističu kako im je "Alo, alo" obeležio karijeru, a jedan od sporednih likova koji publika dobro pamti je i lik Mišel Diboa, članice francuskog Pokreta otpora, koju je glumila britanska glumica Kirsten Kuk.

Glumica je ovih dana proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša koleginica iz serije Viki Mišel, koju smo gledali u ulozi zanosne konobarice Ivet. Ona je objavila i zajedničku fotografiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija