• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

14.10.2021

09:11

SELIM SE U AMERIKU, LONDON JE SKUP! Popularna pevačica donela radikalnu ODLUKU

Kultura

SELIM SE U AMERIKU, LONDON JE SKUP! Popularna pevačica donela radikalnu ODLUKU

Podeli vest

Popularna pevačica Adel šokirala je sve kada je rekla da se seli iz Londona u Ameriku, jer joj je on preskup! Pevačica poseduje u SAD nekretnine u vrednosti od oko 63 miliona dolara

Pevačica Adel (33) u poslednje vreme sve više je prisutna u medijima - zbog tajne veze, novog albuma i velikog iskrenog intervjua za "Vogue".

Ovaj puta je za Vogue izjavila kako se preselila u SAD jer joj je život u Londonu bio preskup što je zbunilo njene obožavatelje. Fanovi su bili iznenašeni ovom izjavom jer nikome nije jasno kako je imala novac za kupovinu nekretnina u SAD , ali ne i u Londonu.

 - Kuću kakvu imam u Los Anđelesu nikada ne bih mogla da imam u Londonu. Nikad -  rekla je u poslednjem intervjuu Adel.

Dodala je i da je većinu vremena u Londonu provodila u automobilu ili zgradi i kako je htela da se preseli negde gde je "svež vazduh", piše 24sata.hr

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Naime, ovo nije prvo veliko ulaganje u nekretnine poznate pevačice. Ona je 2016. godine kupila svoju prvu kuću u Beverli Hilsu za 9.5 mioliona dolara, a tri godine kasnije kupila je drugu kuću vrednu 10.65 miliona dolara.

Pre nekoliko meseci takođe je kupila kuću s četiri kupatila i četiri spavaće sobe za 10 miliona dolara, a sve tri nekretnine nalaze se jedna pored druge.

Višestruku dobitnicu Gremija ubrzo su krenuli da prozivaju obožavaoci začuđeni izjavom kako joj je život u Londonu skup dok je istovremeno uložila preko 30 miliona dolara u svoj novi dom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

 - Njena vrednost je oko 190 miliona. Može sebi da priuštiti i život na Marsu ako poželi -  napisao je jedan.

"Kupila je tri kuće u L.A.-u, od ukupno 30 miliona dolara, ali ne može da priušti nekretnine u Londonu?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija