• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

28.11.2021

09:48

OVO JE ĆERKA POKOJNOG DANILA LAZOVIĆA! Retko se pojavljuje u javnosti, a ovako je govorila o ljubavi njenih roditelja! Evo kako izgleda! (FOTO)

Kultura

OVO JE ĆERKA POKOJNOG DANILA LAZOVIĆA! Retko se pojavljuje u javnosti, a ovako je govorila o ljubavi njenih roditelja! Evo kako izgleda! (FOTO)

Podeli vest

Glumca Danila Lazovića svi pamte po maestrealnim ulogama koje je odigrao, a jedna od njih je i uloga Šćepana Šćekića u seriji " Srećni ljudi"!

Velikio glumac rođen je u Brodarevu, 25. novembra 1951. u radničkoj porodici. Nekoliko godina nakon njegovog rođenja porodica se preselila u Priboj na Limu gde je Danilo završio gimnaziju. Na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu diplomirao je 1974. i iste godine dobio ulogu u popularnoj TV seriji "Otpisani" posle koje se nižu uloge u brojnim fillmskim i pozorišnim ostvarenjima.

Nasuprot uverenju da voli kafanu Danilo Lazović je bio porodičan čovek koji je iznad svega voleo glumu i svoju porodicu.

Sa suprugom Brankom, rođenom Cetinjankom sreo se slučajno, ali je on onog trena kada je video znao da je ona ljubav njegovog života.

Foto: Printscreen You Tube

Ćerka Danila Lazovića

Mama i tata upoznali su se na Zlataru 1976. godine. On je sa svojom klasom na tamošnjoj smotri govorio stihove, a ona je sa folklorom stigla sa Cetinja da učestvuje u programu. Danilo je sedeo u bašti hotela, dok su tek pristigle Cetinjanke izlazile iz autobusa. Obratio se Nadi Blam: "Je l' vidiš onu devojku? To će mi biti žena". Upoznali su se – i to je bilo sve - ispričala je mnogo godina kasnije njegova kćerka Jelena.

Branka se vratila u Podgoricu gde je studirala prava. Tek pet godina kasnije počeli su da se zabavljaju, a ubrzo su se i venčali. Prvo su dobili ćerku, a kasnije još troje dece.

Danilo je bio brižan otac. Na vrhuncu popularnosti, kako bi deca imala što bolje uslove za odrastanje, porodica se iz stana u centru Berograda preselila na Avalu.

- Mislim da je to nešto najbolje što je tata mogao da uradi jer nas je sklonio s asfalta, pa su moja braća i sestra umesto da rastu čekajući lift, uživali u prirodi i zdravom detinjstvu - ispričala je njegova ćerka Jelena.

Jedan od najpopularnijih dramskih umetnika nekadašnje Jugoslavije umro je na snimanju serije "Stižu dolari" 25. marta 2006. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Gorio

pre 2 godine

Ima dosta dobri ljudi. Koji vode svoj život i porodicu. A i na poslu su dobri. Od njih se može nešto i naučiti!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija