• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

08:14

ANĐELKA PRPIĆ PROGOVORILA O GOLIŠAVIM SCENAMA, PA PRIZNALA: Uvek bih se skinula zbog dobre uloge!

informer.rs

Kultura

ANĐELKA PRPIĆ PROGOVORILA O GOLIŠAVIM SCENAMA, PA PRIZNALA: Uvek bih se skinula zbog dobre uloge!

Podeli vest

Anđelka Prpić kaže da je uživala dok je snimala golišave scene u filmu "Jedini izaz".

Poznata glumica u ovom ostvarenju igra glavnu junakinju Anu Kolar, a njeni se*si kadrovi ispod tuša izazvali su ogromnu pažnju javnosti, posebno muškog dela publike. 

- Uživala sam u svakom snimajućem danu. Kada je reč o golišavim scenama, uzbudljiva je činjenica da morate dati sve od sebe jer to što tog dana zabeleži kamera ostaje zauvek - rekla je Prpićeva.

Foto: Promo

Tekst potpisa


Lepa glumica je dodala da je profesionalac i da pažljivo bira koju će rolu prihvatiti: 
- Mislim da je apsolutno opravdano što sam snimila scenu ispod tuša u "Jedinom izlazu". Uvek bih se skinula zbog dobre uloge. 
Osim što se u ovom ostvarenju napokon obnažila, Anđelki je ovo i prva dramska uloga u karijeri. 
- Uvek me za neki film ili seriju najpre privuče tekst, odnosno priča. U dahu sam progutala scenario za "Jedini izlaz". Uzbudio me je kao čitaoca, a posebno kao glumca. Odmah sam pomislila da je preveliki zalogaj za mene i da mu nisam dorasla. Ali, ono što je presudilo da se u ovaj projekat zaljubim je dvojac - reditelj i producent Darko Nikolić i Marko Stanković, momci o kojima ćete tek čuti - priča glumica.

Danica  oduševljena kućom na Povlenu

Foto: informer.rs

Tekst potpisa

Danica Maksimović koja u filmu tumači lik Suzane Kolar oduševljena je kućom na Povlenu gde su snimali veliki broj scena.
- To je jedna čarobna kuća. Ima neku tajnu, čudesna je. Nalazi se na vrhu planine, na samoj litici odakle puca pogled na predivan kraj. Dok smo snimali film, voleli smo da tu ujutru pijemo kafu i uživamo - priča čuvena glumica.  

Reditelj ovog ostvarenja Darko Nikolić kaže da je osećao da je Anđelka savršena za lik glavne junakinje.
- Već u prvom čitanju scenarija, ulogu Ane Kolar video sam kao lik Kleris, koji je igrala maestralna Džodi Foster u filmu "Kad jaganjci utihnu". Anđelku sam prepoznao u iku glavne junakinje jer je ona odlična glumica, koja je sticajem okolnosti prepoznata isključivo kao komičarka - priča Nikolić i dodaje da su neki saradnici pokušavali da ga ubede da angažuje drugu glumicu:
- Očekivano, dobijao sam od kolega i saradnika mnogo dobronamernih komentara da razmotrim svoj izbor i saveta da ne rizikujem toliko sa kastingom. Nisam se predomislio, a Anđelka je pokazala da je saradnik kakvog samo možete poželeti - vredna, posvećena, pouzdana, tačna i veoma je precizno odigrala Anu.

Pored Anđelke Prpić, glavne uloge u filmu "Jedini izlaz" tumače i Ljubomir Bandović i Janko Popović Volarić.

 

 

OVO SIGURNO NISTE ZNALI:

* "Jedini izlaz" je reditelju Darku Nikoliću prvi dugometražni igrani film u karijeri
* Muziku za ovaj film radio je Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler
* Anđelka Prpić je na snimanje dolazila sa sveskom u kojoj je zapisivala svoje scene




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PREMIJERA FILMA  „GUČIJEVI“ U UŠĆU
Društvo

PREMIJERA FILMA „GUČIJEVI“ U UŠĆU

Dugo smo čekali da se ponovo nesputano radujemo filmskoj magiji, mraku bioskopa i slatkom očekivanju odlične priče uz miris kokica. I tu smo! Film „Gučijevi“ izazvao je pažnju još od kada je najavljeno snimanje, ispratili smo svaki trejer bez treptanja i tokom tih video crtica naslutli smo o kakvom sjajnom filmu se radi. A u to smo mogli da se uverimo sinoć na posebnoj projekciji filma koja je organizovana u saradnji bioskopa Cineplexx i UŠĆE Shopping Centera

25.11.2021

16:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija