• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

19.07.2024

14:07

"Trubači su nam prekidali snimanje": Miodrag Radonjić otkrio šta se dešavalo na snimanju hit serije: "Šokirali su se kada su nas videli"!

Shutterstock/ATA images

Kultura

"Trubači su nam prekidali snimanje": Miodrag Radonjić otkrio šta se dešavalo na snimanju hit serije: "Šokirali su se kada su nas videli"!

Podeli vest

Miodrag Radonjić otkriva da su zbog trubača nekoliko puta morali da prekidaju snimanje serije "Čizmaši"!

Pre nego što je postao popularan kao Baća iz "Južnog vetra", naš poznati glumac je u drami reditelja Dejana Zečevića igrao lik oficira Stevice. 

 

Modrag kaže da mu je to snimanje ostalo u lepom sećanju, a prisetio se i jedne simpatične anegdote. 

- Snimali smo prvog maja u kasarni na Topčideru. Miodrag Dragičević, Mladen Sovilj i ja trebalo je da uradimo jednu od poslednjih scena u seriji. U blizini nam je bio Košutnjak, gde su se ljudi ceo dan okupljali za praznik, slavili i družili se uz muziku. U prepodnevnim časovima stigli su i trubači koji su napravili još veću buku koja je dopirala čak do našeg seta i ometala nas u radu. Više puta smo morali da prekidamo i čekali da se muzika završi da bismo mi mogli da nastavimo snimanje. Zato nam je taj radni dan trajao nekoliko sati duže nego što je bilo planirano - ispričao je Radonjić jednom prilikom za Informer.

Foto: Printscreen/Youtube

Scena iz serije "Čizmaši"

On je, kako kaže, u jednom trenutku odlučio da sa kolegom Mladenom ode do izletišta na Košutnjaku i vidi ko pravi toliku buku.

- Sovilj i ja smo posle višečasovnog snimanja imali pauzu od dva sata. Rešili smo da se prošetamo do Košutnjaka, da vidimo odakle su dopirali zvuci trube. Išli smo tragom muzike i pronašli ljude koji su se veselili uz trubače. Svi su se šokirali kada su nas videli u oficirskim uniformama, jer smo stigli pravo sa seta. Izletnici su nas pozvali da im se pridružimo, što smo Mladen i ja oduševljeno prihvatili - otkriva naš sagovornik i dodaje da ni piće nisu odbili:

Foto: Printscreen/Youtube

Scena iz serije "Čizmaši"

- Malo smo popričali sa tim ljudima i oni su nas ponudili rakijom. Popili smo po jednu i vratili se na snimanje. Slobodno mogu reći da smo tog dana i radili, ali i pomalo proslavili Prvi maj.

Glavne uloge u "Čizmašima" igrali su Miodrag Dragičević, Aleksandar Berček, Mladen Sovilj, Miodrag Radonjić, Sloboda Mićalović i Miloš Timotijević.

Serija ima 12 epizoda, a tokom premijernog emitovanja 2015. godine na RTS zabeležila je veliku gledanost.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đorđević: Napadi na Vučića su posledica hibridnog rata protiv Srbije
Politika

Đorđević: Napadi na Vučića su posledica hibridnog rata protiv Srbije

Srbija je danas suočena sa hibridnim ratom, koji predstavlja kompleksnu kombinaciju vojnih, političkih, ekonomski i digitalnih taktika sa ciljem ostvarivanja političkih agendi bez potrebe za formalnom objavom rata, što je slučaj već godinama, navodi Zoran Đorđević, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

19.07.2024

14:37

TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)
Live TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)

Predsednik Džo Bajden je pozitivan na koronavirus i ima blage simptome, saopšteno je iz Bele kuće juče, a preneo je BBC. Bajden je trebalo da govori na događaju u Las Vegasu u sredu popodne po lokalnom vremenu, a u sklopu napora da pridobije latinoameričke glasače. Izvršna direktorka Unidosa Dženet Murgija saopštila je gostima da je predsednik izrazio svoje žaljenje što nije mogao da se pojavi jer je bio pozitivan na koronavirus. Na ovu temu za Informer, u emisiji "Info jutro", govorili su analitičar Branko Radun i novinar i pisac Aleksandar Gajović.

19.07.2024

13:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija