• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.05.2016

16:03

KO NE POLUDI TAJ NIJE NORMALAN! Uz Bijelo dugme pevaće čitava Evropa!

Showbiz

KO NE POLUDI TAJ NIJE NORMALAN! Uz Bijelo dugme pevaće čitava Evropa!

Podeli vest

Goran Bregović i Bijelo dugme nastupiće povodom Dana mladosti na stadionu Comercbank Arena u Frankfurtu

To će biti prvi koncert, koji je neka grupa sa ovih prostora održala na stadionu u Nemačkoj. Bina će biti okrenuta prema VIP i centralnoj loži, a očekuje se preko 5.000 posetilaca iz čitave Evrope.

BIJELO DUGME ZAPALILO BEČ Rekordna posećenost dvorane "Pyramide"!

Dan mladosti

Dan mladosti je bila priredba i sastavni deo kulta ličnosti Josipa Broza Tita u SFRJ. "Štafeta mladosti" je palica koja je išla kroz celu SFRJ i svakog 25. maja je dodeljivana predsedniku Josipu Brozu Titu. Zbog toga je ovaj datum proglašen njegovim rođendanom, iako je on rođen 7. maja.

Nastupom u Frankfurtu nastavljaju turneju, koja je za nepune dve godine obuhvatila preko 40 gradova širom sveta. Posle 27 godina oni će 4. juna ponovo nastupiti u Tuzli i to na stadionu Tušanj.

Zatim će se zaputiti na stadion Ilirija u Ljubljani, gde će nastupati 18. juna. Pre dolaska u Beograd, koji je zakazan za drugu polovinu novembra, Bjelo dugme gostovaće na stadionu Jedinstva u Bihaću 30. jula, a potom u Opatiji 6. avgusta.

BIJELO DUGME U DIZELDORFU: Dvorana Lofthaus bila premala da primi sve posetioce!

Inače, početkom juna se očekuje izlazak novog albuma ovog kultnog benda pod nazivom "Ko ne poludi taj nije normalan", sa novih 13 pesama u do sada neviđenim aranžmanima, snimljenih na ovoj turneji.

Bregović trenutno u njegovom studiju sa saradnicima privodi kraju mix i pordukciju ovog albuma.

BREGOVIĆ OTVORIO DUŠU: Koku sam uzimao da bih ostao budan!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 7 godina

Evo, zasto je najveca zvezda sa nasih prostora! Gospodin covek, postuje nesto u sta smo svi verovali i kad nam je bilo bolje.Ocito ga ljudi vole zbog toga, a da ne govorimo o njegovom radu i uspesima u Svetu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija