• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.09.2016

11:12

(VIDEO) LIVERPULOVI BALKANCI stižu na koncert "Bijelog dugmeta" u Beogradu! I VEĆ VEŽBAJU!

Showbiz

(VIDEO) LIVERPULOVI BALKANCI stižu na koncert "Bijelog dugmeta" u Beogradu! I VEĆ VEŽBAJU!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula Marko Grujić i Dejan Lovren najavili su dolazak na koncert Bijelog dugmeta u Beogradu 19. novembra u Kombank areni, a pidružiće im se i donedavni saigrač Lazar Marković koji je trenutno na pozajmici u Sportingu

 

Oni su zagrevanje za koncert počeli još pre starta sezone, pa su zajedno putujući na trening u kolima uglas pevali kultni hit "dugmića" - "Ne spavaj mala moja..."

Kako saznajemo od organizatora koncerta, Goran Bregović je obećao da će svakako svirati ovu pesmu na kocertu u Beogradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predprodaja ulaznica uz akcijske cene od 990 dinara traje do 1. oktobra, a u prethodnih deset dana rasprodate su sve lože, kao i Vip mesta na nivou 200, a najveća navala je na fan pit.

Kao "predigru" ovog mega koncerta Bijelo dugme će sledeće nastupe imati u Stokholmu 7. oktobra (Solnahallen), Beču 8. oktobra u čuvenoj Konzerthaus dvorani i Geteborgu 15. oktobra u Kongressalen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 7 godina

Bas lepo ako dolaze,muzika moje mladosti.Jedva cekam koncert.Najzad nesto lepo da se desi u ovom gradu !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija