• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.11.2016

12:17

(FOTO) PRIPREME ZA SPEKTAKL: Dugme vežba u Breginoj gajbi, ZAKAZAN I TREĆI KONCERT!

Showbiz

(FOTO) PRIPREME ZA SPEKTAKL: Dugme vežba u Breginoj gajbi, ZAKAZAN I TREĆI KONCERT!

Podeli vest

Goran Bregović, osnivač i jedini stalni član grupe Bijelo dugme, uveliko se priprema za predstojeće koncerte grupe, pa je okupio ostale članove benda da vežbaju - u njegovom stanu!

 

Nekadašnji članovi benda Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović stigli su u Beograd posle koncerata u inostranstvu i u Breginom stanu razrađivali detalje predstojećeg koncerta.

U njegovu prostranu kuću na Senjaku sinoć su uspeli da stanu svi članovi orkestra, a posebno mesto se našlo za violiniste i dirigenta.

Bregović je za sebe našao mesto u svojoj omiljenoj prostranoj i udobnoj fotelji i nije se celo veče odvajao od gitare, želeći da bude što bolje pripremljen za beogradsku publiku.

Miloš Tafailović/pink.rs

Serijom od tri koncerta Bijelo dugme" će obeležiti više od 40 godina postojanja grupe, a to će biti i jubilarni 25. put da ova jugoslovenska grupa peva u prestonici Srbije.

Prvi koncert biće održan u subotu, 19. novembra, a drugi već sutradan, u nedelju.

Pošto vlada veliko interesovanje, treći koncert je zakazan za narednu subotu, 26. novembra, a kako su ovako ozbiljno shvatili svoje pojavljivanje u Kombank Areni, možemo očekivati samo spektakl.

Miloš Tafailović/pink.rs

AZ Production je rešila i da časti fanove, a ima i ozbiljan razlog za to: treći koncert zakazan za 26. novembar! 

Dakle, svako ko u petak, subotu ili nedelju kupi ulaznice za koncert, dobiće ekskluzivan poklon, disk "Ko ne poludi, taj nije normalan", koji još uvek nije u zvaničnoj prodaji! 

Disk ima dvanaest pesama nastalih tokom turneje, pevaju Goran, Alen i Tifa, a može se uz ulaznicu preuzeti na četiri Eventim punkta u gradu: Ušće, Dom omladine, Kombank Arena i Bilet centar. 

Miloš Tafailović/pink.rs

Ulaznice za treći koncert dostupne na prodajnim mestima Eventim i u poslovnicama Raiffeisen banke. Za sve koji su ostali bez svog mesta za prva dva koncerta, ovo je prilika da uživaju u trećem nastupu Dugmeta pred beogradskom publikom, na velikoj svetskoj turneji i podsete se zašto je Bijelo dugme najveća balkanska muzička magija svih vremena.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija