• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

08.12.2016

19:04

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PREDSTAVIO PROJEKAT "DVA SVETA"  Spektakl na ponos roditeljima!

Showbiz

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PREDSTAVIO PROJEKAT "DVA SVETA" Spektakl na ponos roditeljima!

Podeli vest

Željko Joksimović oduševio publiku obradama tuđih hitova u džez i sving stilu. Ponosna sam na njega što nam je priredio ovakav spektakl, kaže mama Vesna Joksimović

Željko Joksimović predstavio je sinoć muzički projekat "Dva sveta" u krcatom Centru "Sava", a njegovi roditelji Vesna i Branislav kažu da su ponosni na njega!

Oni su oduševljeni što je popularni muzičar obradio hitove poznatih kolega u džez i sving stilu i tako im dao potpuno novi šmek. Mama Vesna ističe da je oduvek želela da njen sin uradi nešto ovakvo i da joj se dopada novo ruho u koje je spakovao prepoznatljive zvukove.

Oduvek sam želela da Željko napravi ovakvu muziku i pokaže šta sve može
Vesna Joksimović

- Moje i Željkove ambicije su oduvek bile da napravi ovakvu muziku i da pokaže šta sve može. Ponosna sam na njega što je publici, a i nama, priredio ovakav spektakl. Mnogo mi se dopadaju njegove obrade pesama. Naravno, volim i sve ono što je ranije snimao, posebno hit "Drska ženo plava" - kazala je Željkova majka.

Mina želi da nasledi oca

Na koncertu je bila i Željkova ćerka iz prvog braka Mina Joksimović. Ona je nasledila očev muzički talenat.
- Tek večeras sam čula sve pesme, odlične su. Nadam se da ću jednog dana i ja, poput njega, biti na bini - poručila je Mina.

S njom je saglasan i tata Branislav, koji je ponovio da je ponosan na sinovljevu umetnost.

Koncert je počeo numerom "Dva sveta" Tome Zdravkovića, a potom su se ređali hitovi Arsena Dedića, Jasne Zlokić, Predraga Živkovića Tozovca, "Van Goga", "Električnog orgazma", "Plavog orkestra" i drugih. Na repertoaru se našlo i devet Željkovih pesama, dok je numeru "Nije ljubav stvar" muzičar izveo na španskom jeziku.
Između pesama Joksimović je pričao anegdote, a na video-bimu su se vrteli klipovi u kojima je glavna zvezda bila njegova supruga Jovana.

- Večeras gledate koncert iz dva ugla - gledate mene na sceni, a u pozadini, na ekranima, sve ono što sam ja video dok sam stvarao ove pesme. Moju Jovanu, ulice, naš grad, tuđe zgrade i balkone, prolaznike, tužne žene, čaše pune crnog vina, usamljene, zagrljene, ljude, život. Svaka pesma ima priču i mi smo želeli da je ispričamo nekim posebnim jezikom u kojem ima samo ljubavi. Možda i malo boli, ali ljubav bez nje ne ide - poručio je Željko sa bine.

Bjela: Uživam u muzici

Glumac Dragan Bjelogrlić došao je na koncert sa suprugom Majom. On se smestio u prvi red i pomno uživao u novom zvuku starih pesama.
- Došao sam da uživam u muzici - kratko je poručio Bjela.

 

 


 

 

U prepunoj sali Sava centra našle su se i Željkove kolege Saša Matić, Predrag Živković Tozovac, Jelena Tomašević, Aleksandra Kovač..... U dobrom zvuku uživali su i Bora Đorđević i Miša Aleksić, ministarka Zorana Mihajlović, Mirjana Bobić Mojsilović, Big Lale, Branka Nevestić. Saša Joksimović bodrio je brata zajedno sa roditeljima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Haris

pre 5 godina

Bravo,Željko,Joksimoviću,za,pjesme,kao,što,su,lijepa,i,dobra,tj,najboljaduetska,pjesma,Supermen,Ljubavi,i,Milimetar,sa,našim,najboljim,pop,pjevačem,Dinom,Merlinom,pored,mog,najboljegrođaka,pop,rok,pjevača,Harija,Varešanovića,Dtvarno,svaka,čast,Željko,Joksa,Joksimoviću,vidimo,se,drugi,put,na,koševu,našem,najboljem,olimpijskom,stadionu,ili,Zetri,sa,novim,repertoarom,bilo,to,sving,đez,smut,đez,haus,itd.Željko,dođi,opet,u,Sarajevo,čekamo,te

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija