• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

07.10.2017

19:29

(VIDEO) DO SADA NEOBJAVLJEN SNIMAK TOŠETA PROESKOG, iza koga se krije velika tuga!

Showbiz

(VIDEO) DO SADA NEOBJAVLJEN SNIMAK TOŠETA PROESKOG, iza koga se krije velika tuga!

Podeli vest

Čini se da je kao tren proletelo deset godina od kada pevač anđeoskog glasa Toše Proeski više nije sa nama. Prerano je preminuo i to u saobraćajnoj nesreći na autputu kod Nove Gradiške u Hrvatskoj

Vest da je Toše preminuo mnoge je uznemirila, neke ostavila u šoku, a ima i onih koji se i danas ne mire sa činjenicom da ga više nema. Ipak, iako on nije tu, muzika je nešto što je za njim ostalo.

Juče je na radsost svih onih koji su voleli i dalje vole njegove pesme, objavljena nova numera "Upali plamen". Pesma je na engleskom i predstavlja najavu albuma koji je on snimao i želeo da objavi na tom jeziku.

Taj projekat će svakako i biti realizovan. U ovoj pesmi čuje se sjajan Tošetov vokal i ekranizovana je na zanimljiv način.

Ipak, tuga velika je skrivena iza činjenice da je ova numera nastala samo nekoliko meseci pre njegove pogibije.

Ovo je, svakako, još jedan način da se svi koji su voleli njegov glas podsete da iako više nije među živima, njegov talenat je i dalje neosporan. Pevač je preminuo 16. oktobra 2007. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija